avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Contract vânzare -cumpărare.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Contract vânzare -cumpărare.

Cum se poate anula contract vânzare cumpărare apartament între mine și mama mea. Vreau să divorțez și sotia este trecută ca, copropietar, și aș dori să nu mai figureze în noul contract. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cioc 2018 , utilizator 10:55, 7 Decembrie 2018
Contractul acela este aproape imposibil de anulat. Cat timp a trecut de la incheierea lui ?
11 ani
Cel mai probabil nu exista sanse sa constati nulitatea/ anulati acel contract.

Este un simplu contract de vanzare cumparare sau are o clauza de intretinere ?
Buna Ziua. 11 ani.
Este un simplu contract vanzare cumparare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Cioc 2018 Cioc 2018 IN CONTRACTUL DE VANZARE CUMPARARE A APARTAMENTULUI ESTE TRECUTA SI ACTUALA MEA SOTIE DE CARE VREAU SA DIVORTEZ.CUM POT DARAMA ACEST CONTRACT.MERSI. (vezi toată discuția)
Mostenire casa danymbi danymbi Buna ziua. Soacra mea doreste sa lase casa ei mie si sotiei mele. Sotia mea mai are un frate care le-a facut sotie si soacrei mele viata un cosmar. Dupa nunta ... (vezi toată discuția)
Atacare/anulare contract vânzare-cumpărare cu clauză de uzufruct viager georgefm georgefm Bună ziua, O bătrână de 79 ani, prietenă cu soția mea, își dorește ca ea și sora ei să fie întreținute de către noi/familia noastră până la ... (vezi toată discuția)