avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Activitate cristianjurji

Activitate cristianjurji

Va multumesc inca o data prntru recomandarile facute si nu in ultimul rand pentru gandurile bune adresate.Am purces la deschiderea unui dosar prin polita mea,Casco, si astept sa vad cum se vor derula faptele pe parcurs.
Multumersc lui Doamne -Doamne, ca dupa acest accident am sansa sa pot sta in biroul meu si sa va adresez cuvintele de mai sus .Vorba colegilor ,fiare se mai indreapta sau se cumpara ,sanatate si viata insa nu am reusit inca sa o tranzactiunam.

Cu multa prietenie,
Cristi J.
Multumiri pentru informatiile furnizate.
Voi merge pe recomandarea.dvs.
Cu multa condiferatie,
Cristi J.
Stimati colegi,
acum o saptamana ma intorceam de la o parida reusita de golf si in drumul meu spre casa un taximetriist din sens opus scaspa volanul un pic catre pasagera din dreapta sa si intra pe langa marginea drumului vre-o 20 de cm .Se sperie rau de tot si contrar oricarei logici si msai ales unei practici la care te-ai fi asteptat de la un sofer de taxi,trage puternic stanga si inntra pe contrasens lovinduma frontal .Consecinte :eu dubla fracura bratul stang plus probleme la cutia toracica iar pasagerul din dreapa lui si acuma in spital; cu dubla fractura piciare bazin si alte complicatii.
Ambele masini zob.
Ieri am inceput demersurile cu asiguratorul taximetristului .
Prima problema ,primesc de la ei asa numita anexa 2 ,caqre trebuie completata de catre politie . care contine urmatoarea fraza .....vinovat de producerea accidentului...
politistul sterge fraza respectiva si face o descriere conform procesului verbal in care se specifica clar ca din declaratiile celor implicati precum si a martorilor ca taximetristul a intrat pe contrasens producand aceasta coliziune.si mai departe consenmneaza ca i sa ridicat permisul si ca i sa facut dosar penal pentru vatamare corporala.
Cei de la asigurare spune stai adsa ,de ce a sters politistul fraza aia a lor cu ....vinovat de producerea accidentyului este....si ca ar trebui sa asteptam sa se finalizeze procesul penal abiua dupa aceea putem sa procesam dosarul.
acum ma aflu in mare dilema ,
1 am asigurare full casco ,trebuie sa astept dupa ei sau popt utiliza asigurarea mea.
2 .cine plateste tratamnenbtul ,analizele radiografiuile si toate cele medicale plus suferinta
3. locuiesc la 45 de km de locul unde desfasor activitatea mea si am nevoie zilnic de un mijloc de transport ,pe socoteala cui pot sa inchiriez un sofer cu masina pentru deplasarea mea la munca?
Orice sfat sau recomandare este binevenita in ceea ce priveste drepturile mele pe care as putea sa le materiaslizez si mai ales de cea mai buna solutie pentru fina;lizrea cat mai rapida a dosarului.

Răspuns la discuția Ajutoooooor !!!
Ein Mann, ein Wort !#-o
Lista finala a participantilor la marea degustare va fi compusa din urmatorii dinstisii internauti specilizati in lumea dreptului :
AVLIL ,Romascanu si Romy.
La aceasta categorie nu se mai accepta inscrieri (exceptia o constituie cel care va posta decizia cu pricina );)
Pana la momentul Marii Degustari din colectia toamna -iarna tarzie avand influiente cu trimitere la renumita podgorie banateana (Recas),nu-mi ramane decat sa va bucur caty mai curand cu data si locul evenimentului.

Pana atunci, sa va bucure Bunul D-zeu cu toate licorile pe care le-a lasat pe pamant dupa chipul si asemanarea si placerea fiecarui doritor .:P
Pas cu pas ma apropiu de rezulattul dorit.
Multumiri tuturor celor care m-au consiliat probono .
Sarbatori minunate tuturora !

Ei.....la mintea mea credeam ca daca sedinta a fost publica si sentinta poate sa aibe acelasi tratament .Dupa cum ai intuit nu sunt parte (directa )insa hotararea i-mi este opozabila si mie ,nu am nici delegatie si nici procura prin urmare o sa urmez pasii recomandati de tine.O sa cer partilor sa-mi dea o xerocopie dupa sentinta pronuntata deja .Dosarul e inca la CAB ,ultima pronuntare sa facut vineri la sectia IX civila cu privire la Drepturile de Autor si celor conexe .

Oricum ,sarumana pentru raspunsul prompt si profesional.
Promisiunea cu vinul fiert ramane ...promisiune .:D..pana la primul meu drum spre Bucuresti .;)
Am sa ma anunt inainte sa plec spre B .
Cu mutumiri ,
Cristi
Discuție Ajutoooooor !!!
Am mare nevoie sa obtin textul deciziei civile 23A din 5 febr.2007 emisa de Curtea de Apel Bucuresti sectia IX civila .
Sunt din Timisoara si nu reusesc sa ajung la B.
Ma poate ajuta cineva ?!!
Dau si eu un vin fiert cu scortisoara cand ajung in B.X-(
Mercy,
Cristian