avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutoooooor !!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutoooooor !!!

Am mare nevoie sa obtin textul deciziei civile 23A din 5 febr.2007 emisa de Curtea de Apel Bucuresti sectia IX civila .
Sunt din Timisoara si nu reusesc sa ajung la B.
Ma poate ajuta cineva ?!!
Dau si eu un vin fiert cu scortisoara cand ajung in B.X-(
Mercy,
Cristian
Cel mai recent răspuns: cristianjurji , utilizator 16:26, 21 Decembrie 2007
Pai... nu putem face ilegalitati, nu la asta ne indemnai, nu? Ca pentru un vin fiert cu scortisoara nici nu-ti scoate arhivara dosarul...

Decizia se comunica doar partilor din dosar, acestea fiind singurele care au acces la dosar si pentru xerocopiere... Cum sa obtina cineva copie dupa acea decizie fara delegatie, procura?

Faceti o cerere la dosar. A fost comunicata deja? Este sigur redactata? Mai e dosarul la Curtea de apel?

Ei.....la mintea mea credeam ca daca sedinta a fost publica si sentinta poate sa aibe acelasi tratament .Dupa cum ai intuit nu sunt parte (directa )insa hotararea i-mi este opozabila si mie ,nu am nici delegatie si nici procura prin urmare o sa urmez pasii recomandati de tine.O sa cer partilor sa-mi dea o xerocopie dupa sentinta pronuntata deja .Dosarul e inca la CAB ,ultima pronuntare sa facut vineri la sectia IX civila cu privire la Drepturile de Autor si celor conexe .

Oricum ,sarumana pentru raspunsul prompt si profesional.
Promisiunea cu vinul fiert ramane ...promisiune .:D..pana la primul meu drum spre Bucuresti .;)
Am sa ma anunt inainte sa plec spre B .
Cu mutumiri ,
Cristi
Pai daca s-a pronuntat vineri, sentinta nici nu e redactata...
Daca voiai sa stii solutia, poti suna la arhiva si sa intrebi. Spui ca nu esti din Bucuresti si intrebi. De regula iti spun.
Ca n-am inteles exact daca voiai sentinta sau solutia data de instanta.

Simt deja gustul vinului... :))
Sau cauta pe www.just.ro Intri pe Portalul instantelor de judecata si cauti la CAB dupa nr. de dosar si/sau parti pentru a afla solutia.
Iar pt. sentinta adreseazate direct partilor. Presupun ca stii care sunt;)

Alte discuții în legătură

Cine are dreptare? parchetul sau cab? PARTEVATAMATA2010 PARTEVATAMATA2010 Va salut! Se pare ca cati oameni cu roba exista in tara asta, tot atatea reguli de procedura exista, desi codul de procedura e unic. Din cauza aceasta un ... (vezi toată discuția)
Cum obtin decizia de divort krinregal krinregal divortul s-a desfasurat in urma cu 2 ani eu neprezentandu-ma la nicio audiere fiind plecata din tara,si momentan locuiesc in alta tara,doresc sa stiu cum pot ... (vezi toată discuția)
Costuri de judecata inalta curte PARTEVATAMATA2010 PARTEVATAMATA2010 A avut cineva un recurs la Inlata Curte pe care l-a pierdut? Cat au fost cheltuielile de judecata? La CAB au fost 200 lei per recurent. O alta intrebare: ... (vezi toată discuția)