Eu am tetrapareza merg cu bastonul, daca scap bastonul din mana am cazut jos si eu. Eu am o fidanzata pe care am cunoscuto acum un an si care ma ajuta in orice situatie cand iesim in oras.
Ea ar putea sa ma insoteasca la comisie. Va multumesc mult
Buna ziua , mai am o intrebare la dumneavoastra. La comisia de expertiza, daca persoana care ma luat in carico din anumite motive nu poate sa ma insoteasca, am voie sa ma duc si cu altcineva disponibil in acea zi? Va multumesc mult
Buna ziua , am rezidenta in italia am depus si cerere la INPS cu toate actele medicale pentru pensie, mi sa aprobat cererea pentru comisie, pe mine ma intereseaza daca trebuie sa renunt la acel ajutor social de handicap al meu din romania. Specific, nu am muncit niciodata. Va multumesc frumos.
Bună ziua sunt o persoana cu handicap locomotor vreau să știu dacă aplic pentru pensie de handicap în italia, eu în românia am acea indemnizație socială de handicap trebuie să renunț la acea indemnizație din romania în cazul în care am dreptu să primesc pensie de handicap în italia? Vă mulțumesc frumos