Când am scris Intr un alt anunț mi s-au spus sa nu mai încarc cu detalii. In fine
Accidentul s-a produs in august 2018 în intersecția vatra luminoasă. Eu circulam dinspre piata Iancului și mă îndreptam spre piata muncii. Șoferul dubei care m-a lovit venea din sens invers și voia să vireze stângă sa intre pe Matei voievod. Soseaua are 3 benzi acolo, iar eu eram încadrat pe cea din mijloc. El ciupea puțin din banda 3 de pe sensul meu de mers fiind grăbit și la tupeu să treacă. Accelerează chiar când ajung in dreptul semaforului iar eu ca sa evit sa intru in el , daca frânam nu aveam timp sa opresc , am votat dreapta și am intrat pe prima banda. Bineînțeles că el tot a intrat în portiera stângă m-a târât în fața 20 de m masina dauna totala. Mie mi-au sărit niste cioburi in mana a venit ambulanță m-a transportat la spital nimic grav. De atunci merg pe dovada prelungita la fiecare 30 de zile și în luna ianuarie 2020 îmi vine ordonanța care zice că nu am acordat prioritate de dreapta. Fac plângere la parchet la piata Rossetti acolo și de atunci a trecut mai bine de o luna jumate. Ce e de făcut când eu am dreptatea în brațe și nu vrea nimeni sa mi-o recunoască? Asta era întrebarea mea de prima data
Multumesc
eugenoctavian1968 a scris:
Dai prea puține detalii şi doar alea care-ți convin.
De pildă nu ne lămureşti ce rol are procurorul aici, înseamnă că au fost victime. De asta n-ai scris nimic.
Spui că veneai de pe drum cu prioritate şi că te-a lovit în stânga, ce intersecție era aia, unde?