avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Activitate Alina.pavel

Activitate Alina.pavel

Buna ziua am un dosar penal care a soluționat cu articolul 93 Alin 1 si Alin 2 din care reiese ca nu pot părăsi Romania fara acordul instanței iar eu dețin un contract de munca Olandez la care trebuie sa ma prezint pe data de 8.05 cum procedez ?
Ma pot incadra la săvârșireade infracțiuni cu rea credință daca eu nu am stiut ca masina nu este in regula, proprietarul fiind in aceeasi situatie ca si mine masina fiind recent achiziționată?
CIOBOTARU LOREDANA - CABINET INDIVIDUAL DE AVOCATURA a scris:

Potrivit art. 215 alin. (7) din Codul de proc. pen., în cazul în care, pe durata controlului judiciar, inculpatul încalcă cu rea-credință obligațiile care îi revin sau există suspiciunea rezonabilă că a săvârșit cu intenție o nouă infracțiune pentru care s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva sa, judecătorul de drepturi și libertăți, judecătorul de cameră preliminară sau instanța de judecată, la cererea procurorului sau din oficiu, poate dispune înlocuirea acestei măsuri cu măsura arestului la domiciliu sau a arestării preventive, în condițiile prevăzute de lege.

am avut un accident soldat fără victime ,nefiind vinovata , mi.a fost reținut permisul de conducere Dându-mi o dovadă de 15 zile , precizez ca masina nu era a mea nu am avut de unde sa stiu eu verificând doar asigurarea , problema este ca eu sunt sub control judiciar pentru furt calificat , care sunt consecințele?

Cornel Vasile a scris:

Care este data inceperii activitatii si data prezumata a ansterii ?

Data începerii activității este pe 25.05.2018 data nașterii ar fi pe 26.04.2019
Bună ziua, lucrez de 3 luni si sunt însărcinată in 8 săptămâni la data nașterii nu voi realiza decat 11 luni de muncă. Pot beneficia de indemnizație ?
Bună ziua, am aproape 17 ani iar iubitul meu 20. Putem sa ne căsătorim civil atâta timp cat părinți mei sunt divorţaţi având custodie comuna. Eu am domiciliul la mama, ea este deacord cu mine in schimb tatăl nu acceptă sub nici o formă . Si dacă pot de ce acte sunt nevoie ? Am uitat să menţionez că nu avem nici un motiv temeinic.