avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua am un dosar penal care a soluționat cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua am un dosar penal care a soluționat cu articolul 93 ...

Buna ziua am un dosar penal care a soluționat cu articolul 93 Alin 1 si Alin 2 din care reiese ca nu pot părăsi Romania fara acordul instanței iar eu dețin un contract de munca Olandez la care trebuie sa ma prezint pe data de 8.05 cum procedez ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:09, 4 Mai 2023
Apelati la avocat pentru o judecată rapida.
Insa, nu cred ca se poate judeca pe 8 mai.
Poate dacă ați deschide mâine procesul ati avea șanse pentru 8 mai.
Asta ar însemna să apelati la avocat azi.

București 2023
Ultima modificare: Joi, 4 Mai 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părăsire țară Niță Valentin Cătălin Niță Valentin Cătălin Buna ziua! Vreau sa părăsesc țara deoarece trebuie sa merg la job in străinătate! Între timp am un dosar aici in tara încă pe rolul instantei de ... (vezi toată discuția)
Dosare penale nesolutionate dupa 3 ani. ce se poate face? cedo? ... ioni69 ioni69 Am deschis acum 3 ani doua dosare penale pentru furt/violare corespondenta. De atunci politia si procuratura nu au facut nimic. Am cerut sa vad dosarele si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. ce pedeapsa poate primi o persoana care lucra ca ... Dandanutz 59 Dandanutz 59 Bună ziua. Ce pedeapsa poate primi o persoana care lucra ca baby-sitter și a furat din casă? Menționez că au fost recuperate în totalitate bunurile ... (vezi toată discuția)