avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Părăsire țară
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Părăsire țară

Buna ziua!
Vreau sa părăsesc țara deoarece trebuie sa merg la job in străinătate!
Între timp am un dosar aici in tara încă pe rolul instantei de judecata.
Problema este ca trebuie sa merg la job cat mai repede. Cum pot proceda?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:19, 17 Iulie 2023
Ce obiect are, ce cauza, civila, penala?
Daca nu aveți control judiciar puteți pleca dar sa aveți avocat ca sa nu riscati aiurea vreo pedeapsă cu executare.

București 2023
Dacă nu aveți nici o interdicție de ieșire din țară puteți pleca fără probleme. Puteți să fiți reprezentat de avocat.
Este in cauza de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, cercetat in libertate, am trecut de camera preliminară însă aștept o dată fixă pentru ședința din tribunal... Cam aceasta este situația nu știu cat mai durează si sunt presat sa plec cat mai rapid... Un sfat va rog.

Adrian ALBU a scris:

Dacă nu aveți nici o interdicție de ieșire din țară puteți pleca fără probleme. Puteți să fiți reprezentat de avocat.

Puteti pleca dar va trebui sa reveniți la termenul de judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis strain retinut de autoritatile romane (dosal penal) Cristian MI Cristian MI Buna ziua, Pe data de 11/06/2022 am fost oprit la filtru de politie si am fost testat cu alcooltestul (nu a iesit nimic), apoi cu drogtestul unde mi-a iesit ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan aalleexx56 aalleexx56 in luna ianuarie 2014 am facut accident avariind 5 masini 3 dintre ele superficial .nu am reusit sa fiu testat cu alcooltestul din cauza durerilor in piept pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! am finalizat un dosar de conducere a unui vehicul ... Niță Valentin Cătălin Niță Valentin Cătălin Bună ziua ! Am finalizat un dosar de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului cu o solutionarea de amânare a aplicarii pedepsei cu o perioada de ... (vezi toată discuția)