avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua ! Am finalizat un dosar de conducere a unui ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua ! Am finalizat un dosar de conducere a unui vehicul ...

Bună ziua !
Am finalizat un dosar de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului cu o solutionarea de amânare a aplicarii pedepsei cu o perioada de supraveghere de 2 ani .
Am nevoie sa îmi fac pașaport, ma încurcă în vreun fel ?
Pot părăsi tare pentru a pleca la un job în străinătate?
Am aici numărul de dosar dacă ar dori cineva sa se uite ..
83/753/2023
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Noiembrie 2023
Niță Valentin Cătălin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Niță Valentin Cătălin , utilizator 16:49, 7 Noiembrie 2023
Puteți să vă faceți pașaport și să plecați din țară, dar aveți grijă să nu mai săvârșiți infracțiuni în perioada de supraveghere.
Mulțumesc pentru răspuns, referitor la zilele în folosul comunității și acel program de reintegrare pentru circulația rutiera cum se procedează?
Se pot face cât mai repede ca să le finalizez sau v a trebui sa le fac într-o anumita perioada ?

Dorin Voicilas a scris:

Puteți să vă faceți pașaport și să plecați din țară, dar aveți grijă să nu mai săvârșiți infracțiuni în perioada de supraveghere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! am finalizat un dosar pentru conducerea unui vehicul ... Niță Valentin Cătălin Niță Valentin Cătălin Bună ziua ! Am finalizat un dosar pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului . S a finalizat cu amânarea aplicării pedepsei însă în ... (vezi toată discuția)
Permis retinut Catalin1996 Catalin1996 Buna ziua. Vin si eu cu niste intrebari si nelamuriri. Pe data de 24.04.2016 am fost oprit de catre un echipaj de politie in jurul orei 02.20 si mi s-a pus ... (vezi toată discuția)
Amanare aplicare pedeapsa alcool la volan. Bobo12 Bobo12 Buna ziua. In 13.05.2016 am fost prins conducand un vehicul sub influenta alcoolului cu 0.54 fiola si 1.20, respectiv 1.10 in sane pe raza judetului ... (vezi toată discuția)