in luna ianuarie 2014 am facut accident avariind 5 masini 3 dintre ele superficial .nu am reusit sa fiu testat cu alcooltestul din cauza durerilor in piept pe care le aveam in urma impactului dar mi-au fost recoltate probe de sange si mi-a iesit 1,9 la prima proba iar 2,2 la a doua .nu au fost victime ...doar eu cu pasagerul din dreapta am avut mici contuzii...as dori sa stiu ce se poate intampla ..si cand poate sa dureze toata ancheta ..inca nu am fost chemat la audieri .multumesc
puteti fi acuzat de conducerea unui vehicul sub influienta alcoolului ( pentru care riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani), distrugere ( pedeapsa fiind inchisoare de la 3 luni la 2 ani) si vatamare corporala din culpa a persoanei care se afla cu dvs in masina ( pedeapsa 3 luni un an).
va sfatuiesc sa va angajati un avocat.
am deja un avocat si din ce am inteles de la el sunt acuzat doar de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice ...este posibil sa primesc cu executare? nu am nicio abatere si sunt student in anul II
Alcoolemie 0,51
Alex2121
Am fost oprit de un echipaj de politie,am fost testat rezultatul fiind 0,51 mi sa recoltat o proba de sange doar una la ce sa ma astapt? am beut 5 beri:((#-o#-o (vezi toată discuția)