avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua. Ce pedeapsa poate primi o persoana care ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua. Ce pedeapsa poate primi o persoana care lucra ca ...

Bună ziua. Ce pedeapsa poate primi o persoana care lucra ca baby-sitter și a furat din casă? Menționez că au fost recuperate în totalitate bunurile furate, persoana și-a recunoscut vina însă are antecedente penale pentru aceeași infracțiune. Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dandanutz 59 , utilizator 20:40, 5 Ianuarie 2023
Pedeapsa poate depinde de mai multe circumstanțe.
Incercati sa rezolvati amiabil.
Era bine sa fi avut avocat încă de la început și poate ati fi rezolvat fără pedeapsă penală.

București 2023
Mulțumesc frumos pentru răspuns dar nu este vorba despre mine ci despre o cunoștință. Credeți că ar putea scăpa de închisoare chiar dacă are deja antecedente?
Trebuie văzut de un avocat dosarul penal pentru a se estima șansele.
Persoana are dreptul de a plăti avocat strict pentru aceasta activitate avocatiala și nu numai pentru a fi reprezentata pe tot parcursul procesul penal.
Daca este cum ziceți ar avea șanse dar trebuie verificat exact asa cum va proceda și judecatorul.
Ultima modificare: Joi, 5 Ianuarie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Mulțumesc frumos pentru răspuns. Cu permisiunea dvs voi apela la dvs și în calitate de avocat. Cât de curând voi deschide un proces pentru ieșirea din indiviziune, mai exact sora mea refuză măsurarea proprietății pentru dezmembrare. Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt amdbuc amdbuc V-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati raspunde la urmatoarele intrebari : Cativa prieteni au furat niste piese de la 2 masini aflate in parcare in ... (vezi toată discuția)
Buna seara,se poate scapa de de inchisoare cu executare la un ... Sorinniros1987 Sorinniros1987 Buna seara,se poate scapa de de inchisoare cu exacutare la un furt calificat(facut in 2021,2 biciclete furate pe timp de noapte din parcarea unui bloc tip ... (vezi toată discuția)
Complicitate la furt valentino_tudor valentino_tudor sunt cercetat pt complicitate la furt prin ajutarea infractorului sa vanda unele lucrurii furate de inculpatii.prejudiciul meu este mic nu am antecedente ... (vezi toată discuția)