sunt cercetat pt complicitate la furt prin ajutarea infractorului sa vanda unele lucrurii furate de inculpatii.prejudiciul meu este mic nu am antecedente penale.cam c pedeapsa o sa primesc???//?/?//am fost arestat 29de zile si apoi eliberat pe cod juridic.
Pedeapsa in cazu participantilor , respectiv, complicelui i n cazul dvs. este aceeasi cu cea prevazuta de lege pentru autor, insa, la individualizarea pedepsei se va tine cont de contributia dvs. la activitatea infractionala, cat si de anumite circumstante, atenuante sau /si agravante.
La individualizarea pedepsei se va tine cont de contributia dvs. la activitatea infractionala.
De asemenea, se va tine cont de anumite circumstante, atenuante sau agravante.
Trebuie urgent sa va reprezinte un avocat.
Succes!
Parerea mea este ca aveti sanse la suspendare din ce ziceti.
Insa trebuie sa va angajati avocat ca sa nu va treziti ca veti fi arestat dupa proces.
Vedeti si ce avocat va angajati ca oricum primiti avocat din oficiu.
Avocatul pe care il angajati trebuie sa convinga instanta ca este corect sa primiti o pedeapsa cu suspendare.
Cu avocat din oficiu depindeti exclusiv de ceea ce considera instanta adica daca vrea sa mergeti la inchisoare sau nu.Cred ca instanta ar fi curioasa sa auda de ce nu ar fi recomandabil sa mergeti la inchisoare...
Sunteti pe muchie de cutit! Aveti sanse reale la o pedeapsa cu suspendare, dar, acest fapt depinde de modul cum veti gestiona acuzatiile in continuare! In conditiile in care probele impotriva dvs sunt suficiente apararea trebuie axata in principiu pe circumstantele atenuante si personale. Un referat de evaluare psiho - sociala nu ar strica in ceea ce va priveste! Daca lasati lucrurile in voia sortii s-ar putea sa aveti o surpriza neplacuta la finalul procesului! In concluzie, apreciez ca un minim efort de a va angaja un avocat specializat in drept penal ar avea rezultate benefice pentru dumneavoastra prin faptul ca ar stii sa evidentieze aspectele ce va pot favoriza in respectiva cauza.
Un alt aspect relevant ar putea fi acela ca de fapt sa nu fie vorba de complicitate ( ceea ce este mai grav), ci de favorizarea infractorului.
Ar putea conta la individualizarea judiciara a pedepsei si la cuantumul acesteia.
Omor din culpa
Vali30
Varu meu este acuzat de omor din culpa a condus sub influenta alcoolului si pasajerul din dreapta a decedat. Intrebarea mea este ; Se tine cont ca alcoolu in ... (vezi toată discuția)