avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Căsătoria minorului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Căsătoria minorului

Bună ziua, am aproape 17 ani iar iubitul meu 20. Putem sa ne căsătorim civil atâta timp cat părinți mei sunt divorţaţi având custodie comuna. Eu am domiciliul la mama, ea este deacord cu mine in schimb tatăl nu acceptă sub nici o formă . Si dacă pot de ce acte sunt nevoie ? Am uitat să menţionez că nu avem nici un motiv temeinic.

Alte discuții în legătură

Dacă eu am aproape vârstă de 17 ani, iar părinți mei sunt ... Nicoleta Adina Nicoleta Adina Dacă eu am aproape vârstă de 17 ani, iar părinți mei sunt divorțați, dar au tutela comună. Eu locuiesc cu tatăl meu în țară, iar mama în Anglia, ... (vezi toată discuția)
Cununie civila intre un minor si un major. CristinaGeo CristinaGeo Buna ziua . Am 17 ani jumate , sunt insarcinata in 7 luni . Tatal copilului este major (22 de ani ) , parinti mei sunt divortati . Mama mea este plecata in ... (vezi toată discuția)
Căsătoria între un minor și un major Becherițu Lavinia Becherițu Lavinia Aș dori să vă pun și eu câteva întrebări. Eu am aproape 17 ani și iubitul meu a făcut 20. El sa băgat la un loc de muncă și după ceva timp ma ... (vezi toată discuția)