avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dacă eu am aproape vârstă de 17 ani, iar părinți ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă eu am aproape vârstă de 17 ani, iar părinți mei sunt ...

Dacă eu am aproape vârstă de 17 ani, iar părinți mei sunt divorțați, dar au tutela comună. Eu locuiesc cu tatăl meu în țară, iar mama în Anglia, dar din motive personale tatăl meu nu vrea să îmi dea procura pentru a pleca la mama mea( ținând cont că eu la vârsta asta am nevoie de mamă). Dacă iubitul meu în vârstă de 20 de ani Și cu mine am dori să ne căsătorim, se poate doar cu acordul mamei mele pentru a pleca după la ea?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Februarie 2021
Nicoleta Adina, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:02, 10 Februarie 2021
ai nevoie de un motiv temeinic pt casatorie si de avizul instantei de tutela, asa ca tot la instanta se apeleaza.
Ori daca tot e vb de apelat la instanta, se poate cere sa se schimbe locuinta ta la mama in strainatate sau doar ca instanta sa suplineasca acordul tatalui pt a pleca la ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca esti minora si ai copil si vrei sa te mariti se poate Alexandrapetrov37 Alexandrapetrov37 Buna.. Ma numesc Alexandra am aproape 17 ani ,am o fetita mica de un anisor, si mi.am gasit in sfarsit tatal ideal pentru fetita si un sot pentru mine . el ate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua fiul meu are 18 ani prietena lui 17 ,noi locuim in ... A1987 A1987 Buna ziua fiul meu are 18 ani prietena lui 17 ,noi locuim in strainatate iar copii vor sa ne urmeze ,problema e mama fetei nu vrea sai dea procura declaratie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! dacĂ am 17 ani și 10 luni tatăl meu a decedat Și ... GDMBV GDMBV Buna ziua ! DACĂ AM 17 ani și 10luni Tatăl meu a decedat Și doresc sa ma căsătoresc iubitul meu invàrsta de 21de ani ,mama este de acord ! Se poate ... (vezi toată discuția)