Buna ziua!
Banca mi-a oprit comisioane pe contul de salariu, desi era pe baza de conventie, deci fara comision. (comision la retragere, la interogare cont, de admimistrare). Mi-au motivat ca a fost bifat in sistem contul de credit, deci o eroare umana. Cum procedez sa imi recuperez banii (aproximativ 3 ani).
Multumesc
Olimpia Ivan
Buna seara!
Am cumparat apartamentul in care locuiesc in 1992 de la [EDITAT] RA. Apartamentul se afla in Str. .... nr. 11, scara 2, et. 5. Am descoperit de-abia dupa 19 ani ca in procesul verbal adresa trecuta este nr. 11A, sc. 5, et. 2 (scara invers etaj). In procesul verbal este gresit doar numarul (adaugata litera A). Ce pot face, unde sa merg, nici nu stiu daca [EDITAT] mai exista. Problema a aparut in cartea de identitate a fiului meu care are adresa din actele de vanzare cumparare, adresa care practic nu exista. Mie mi-au trecut in cartea de identitate adresa corecta, nu stiu cum s-a intamplat, probabil au luat in calcul datele scrise de mine in cerere. Fiul meu a avut nevoie de cazier si nu i l-au putut elibera motivand ca adresa respectiva nu exista. O neatentie, o neglijenta de nejustificat si de neacceptat din partea mea si a fostului sot.
Multumesc daca ma puteti ajuta.