avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte gresite
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte gresite

Buna seara!
Am cumparat apartamentul in care locuiesc in 1992 de la [EDITAT] RA. Apartamentul se afla in Str. .... nr. 11, scara 2, et. 5. Am descoperit de-abia dupa 19 ani ca in procesul verbal adresa trecuta este nr. 11A, sc. 5, et. 2 (scara invers etaj). In procesul verbal este gresit doar numarul (adaugata litera A). Ce pot face, unde sa merg, nici nu stiu daca [EDITAT] mai exista. Problema a aparut in cartea de identitate a fiului meu care are adresa din actele de vanzare cumparare, adresa care practic nu exista. Mie mi-au trecut in cartea de identitate adresa corecta, nu stiu cum s-a intamplat, probabil au luat in calcul datele scrise de mine in cerere. Fiul meu a avut nevoie de cazier si nu i l-au putut elibera motivand ca adresa respectiva nu exista. O neatentie, o neglijenta de nejustificat si de neacceptat din partea mea si a fostului sot.
Multumesc daca ma puteti ajuta.
Ultima modificare: Marți, 18 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

Girare bankoop s.a titanoi titanoi am girat cu un apartament in1996 la Bankoop pt un credit ,as vrea sa stiu cum sa fac ca sa se stearga din cartea funciara avand in vedere ca aceasta banca nu ... (vezi toată discuția)
Ridicare ipoteca livia.mazare livia.mazare in 2001 a fost cumparat un imobil care era ipotecat la banca de credit cooperatist bankcoop s.a. intre timp a fost achitata datoria catre banca dar nu au fost ... (vezi toată discuția)
Schimbare numar postal AngelaMusicaPopa AngelaMusicaPopa De curand a trebuit sa-mi schimb Cartea de Identitate, ca urmare a expirarii termenului de valabilitate a celei vechi. Toate actele necesare anexate la dosarul ... (vezi toată discuția)