avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comisioane oprite de banca pe conventie salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comisioane oprite de banca pe conventie salariu

Buna ziua!
Banca mi-a oprit comisioane pe contul de salariu, desi era pe baza de conventie, deci fara comision. (comision la retragere, la interogare cont, de admimistrare). Mi-au motivat ca a fost bifat in sistem contul de credit, deci o eroare umana. Cum procedez sa imi recuperez banii (aproximativ 3 ani).
Multumesc
Olimpia Ivan
Cel mai recent răspuns: olimpia1960 , utilizator 10:38, 27 Iulie 2014
notificati banca si daca nu da curs notificarii faceti proces daca credeti ca se merita sumele retinute
BRD, sunt aproximativ 100 ron anual, daca nu chiar mai mult
Exista un format anume pentru notificare banca?
Nu..e cel obisnuit prin care se someaza si se notifica orice debitor... e posibil sa il gasiti si pe net... ca model de notificare ptr punere de drept in intarziere... sau daca nu gasiti, cautati un model de conciliere directa... este intre firme, dar daca o adaptati, cred ca merge si in cazul dvs
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata salariului cash utiliyator utiliyator Angajatii din sectorul de stat care lucreaza in institutii unde intreg personalul este platit prin intermediul cardurilor pot opta pentru plata salariului ... (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune bancare k_2 k_2 BRD percepe o taxa de succesiune la retragerea depozitelor de catre mostenitori, constituite pe numele defunctilor. Exista temei legal pentru perceperea ... (vezi toată discuția)
Comision administrare banca neluipo neluipo sunt pensionar si am deschis un cont pentru pensie la Procredit bank. cand am initiat demersul, prin contract, am avut comision zero pe luna, apoi el a inceput ... (vezi toată discuția)