Buna seara,am nev de niste lamuriri,nu stiu dk este posibil ca politia sa se comporte in acest fel ,sa agreseze 2 femei ,ma refer agresare fizica,si un tanar sa manance bataie in masina,una dintre femeii fiind in varsta,motivatia fiind muzica prea tare,aparand la destinatie,fara sa dea vreun avertisment,unde pt cei trei persoane adik 2 femeii si un barbat a venit 30 de politisti,lundui cu forta fizica la politie sa se identifice,unde in interior la sectie au dat niste amenzii ft mari,sume imense,doamna in varsta vrea sa se duca la medicul legist sa isi ia certificat medical pt k a fost ft agresata fizic,,,,,,ce tb facut,si cum sa faca contestatii la amenziile care le va veni acasa.astept raspuns .
buna ziua,am nevoie de niste lamuriri daca se poate,tatal meu a primit o citatie in calitate de intimat cu motivatia desfiintarea inscrisurilor conf art 315 litera d din ncpp,tb sa se prezinte in septembrie,a cumparat o masina si se pare k masina nu era c toate actele in regula.ce inseamna ?si care sunt demersurile?astept un rasp ca sa stiu cum sa procedam.