avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... citatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

citatie

buna ziua,am nevoie de niste lamuriri daca se poate,tatal meu a primit o citatie in calitate de intimat cu motivatia desfiintarea inscrisurilor conf art 315 litera d din ncpp,tb sa se prezinte in septembrie,a cumparat o masina si se pare k masina nu era c toate actele in regula.ce inseamna ?si care sunt demersurile?astept un rasp ca sa stiu cum sa procedam.
Buna ziua,
art 315 cpp reglementeaza clasarea . Tatal dvs nu are altceva de facut decat sa se prezinte in ziua indicata in citatie. Nu i se va intampla nimic. Daca se teme ca nu se descurca se poate prezenta impreuna cu un avocat
Pt onorariu ca sa stiu cat ma costa,cum aflu? Dk se poate.
Ultima modificare: Marți, 21 August 2018
trandafir2, moderator
Luati legatura cu un avocat din zona dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt citat ca intimat IaniJaca IaniJaca Am primit o citatie pt data de maine ca intimat art. 315 lit D Ncpp,in 2013 am cumparato masina de la o cunostinta si mi a fost confiscata,dupa care acum In ... (vezi toată discuția)
Art. 315. lit. d ncpp bdan87 bdan87 buna, am primit o citatie in care sunt chemat in calitate de intimat (?) in dosarul cu obiectul: desfiintare inscrisuri(art,315 lit d. ncpp).. in urma cu 2 ani ... (vezi toată discuția)
Citație daniela1965@yahoo.com daniela1965@yahoo.com Bună ziua. Dacă ești chemat în instanță în calitate de INTIMAT într-un dosar cu obiectul: desființare înscrisuri (art. 315 lit. d NCPP) și nu te ... (vezi toată discuția)