avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt citat ca intimat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt citat ca intimat

Am primit o citatie pt data de maine ca intimat art. 315 lit D Ncpp,in 2013 am cumparato masina de la o cunostinta si mi a fost confiscata,dupa care acum
In 2017 mi a fost restituita masina si clasarea dosarului,iar astazi am
Primit acea citatie cum ca ar trebui sa ma prezint maine la Judecatoria Mangalia,ma puteti lamuri dc sunt faptuitor?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Negimie , utilizator 08:58, 16 Aprilie 2021
Buna ziua,

Probabil sunteti chemat pentru a se judeca propunerea Parchetului pentru renuntarea la urmarirea penala. Daca pe portalul instantelor la obiectul cererii scrie ceva de renuntare la urmarire penala, iar calitatea inscrisa la numele dvs este doar de intimat, inseamna ca nu aveti de ce sa va faceti griji. Mergeti la instanta, iar cand ajunge sa strige cauza dvs. spuneti ca sunteti prezent.
Buna ziua,din nou,la termenul de pe data de 09:05:2017 nu m am prezentat,iar astazi am primit o alta citatie pt luna Iunie,obiectul dosarului fiind:desfiintare inscrisuri....,stau totusi stresat,avand in vedere ca dupa ce s a cercetat la vremea aceea,Parchetul mi a dat NUP,dovedindu se ca sunt cumparator de buna credinta!Imi puteti spune o parere?Multumesc!
Buna ziua.Am primit citatie,in care pe o pagina scrie Ordonanta de clasare a cauzei conform art.315itera d.iar pe cealalta pagina este dat un termen de prezentare la judecatorie in luna mai in calitate de persoana suspecta ,in dosarul de desfintare de inscrisuri.Nu inteleg de ce trebuie sa ma prezint din moment ce mi s a adus la cunostinta clasarea dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatia in calitate de intimat art.315 lit.c ncpp SBV335 SBV335 Niste detalii inainte de a pune intrebarea principala , acum 3 ani am fost prins asupra mea cu un box metalic ,recent am primit o amanda pe care am platit-o la ... (vezi toată discuția)
Citatie brunetasexy brunetasexy buna ziua,am nevoie de niste lamuriri daca se poate,tatal meu a primit o citatie in calitate de intimat cu motivatia desfiintarea inscrisurilor conf art 315 ... (vezi toată discuția)
Suntem chemați în calitate de intimați în dosarul cu obiectivul ,,confirmare renunțare urmărire penală''. este obligatoriu să mă prezint? Tomasilviuflorin Tomasilviuflorin Persoana vatamata a primit ORDONANTA de renuntare la urmarire penala si clasare . Neam impacat i-am restituit sums , avem si o hartie facuta la tribunal la ... (vezi toată discuția)