Am primit o citatie pt data de maine ca intimat art. 315 lit D Ncpp,in 2013 am cumparato masina de la o cunostinta si mi a fost confiscata,dupa care acum
In 2017 mi a fost restituita masina si clasarea dosarului,iar astazi am
Primit acea citatie cum ca ar trebui sa ma prezint maine la Judecatoria Mangalia,ma puteti lamuri dc sunt faptuitor?Va multumesc!
Probabil sunteti chemat pentru a se judeca propunerea Parchetului pentru renuntarea la urmarirea penala. Daca pe portalul instantelor la obiectul cererii scrie ceva de renuntare la urmarire penala, iar calitatea inscrisa la numele dvs este doar de intimat, inseamna ca nu aveti de ce sa va faceti griji. Mergeti la instanta, iar cand ajunge sa strige cauza dvs. spuneti ca sunteti prezent.
Buna ziua,din nou,la termenul de pe data de 09:05:2017 nu m am prezentat,iar astazi am primit o alta citatie pt luna Iunie,obiectul dosarului fiind:desfiintare inscrisuri....,stau totusi stresat,avand in vedere ca dupa ce s a cercetat la vremea aceea,Parchetul mi a dat NUP,dovedindu se ca sunt cumparator de buna credinta!Imi puteti spune o parere?Multumesc!
Buna ziua.Am primit citatie,in care pe o pagina scrie Ordonanta de clasare a cauzei conform art.315itera d.iar pe cealalta pagina este dat un termen de prezentare la judecatorie in luna mai in calitate de persoana suspecta ,in dosarul de desfintare de inscrisuri.Nu inteleg de ce trebuie sa ma prezint din moment ce mi s a adus la cunostinta clasarea dosarului.
Citatie
brunetasexy
buna ziua,am nevoie de niste lamuriri daca se poate,tatal meu a primit o citatie in calitate de intimat cu motivatia desfiintarea inscrisurilor conf art 315 ... (vezi toată discuția)