avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citație
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Citație

Bună ziua. Dacă ești chemat în instanță în calitate de INTIMAT într-un dosar cu obiectul: desființare înscrisuri (art. 315 lit. d NCPP) și nu te prezinți ce se întâmplă? Mulțumesc anticipat pt. răspuns ... La revedere.
Cel mai recent răspuns: justix , utilizator 13:28, 16 Ianuarie 2024
Prezența dumneavoastră nu este obligatorie într-o astfel de cauză și în cazul în care nu vă veți prezenta, nu veți fi amendată, însă dacă aveți ceva de obiectat, nu vă veți putea spune cuvântul asupra cererii. În orice caz, puteți transmite în scris (și prin e-mailul instanței) ce solicitați instanței să dispună (admiterea sau respingerea cererii de desființare a înscrisurilor).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie ca intimat radin radin Buna ziua, anul trecut sotul meu a fost sub urmarire penala si a primit nup, a platit o amenda administrativa , am platit-o si gata am crezut noi. Dar acum am ... (vezi toată discuția)
Confiscare speciala , e obligatorie prezenta? Fenyr Fenyr Am avut un dosar penal prin care sa supus renuntarea urmaririi penale conf art. 318 alin. 12 NCPP , iar mai apoi m-au chemat in instanta pentru confiscare ... (vezi toată discuția)
Art. 315. lit. d ncpp bdan87 bdan87 buna, am primit o citatie in care sunt chemat in calitate de intimat (?) in dosarul cu obiectul: desfiintare inscrisuri(art,315 lit d. ncpp).. in urma cu 2 ani ... (vezi toată discuția)