avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Art. 315. lit. d NCPP
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Art. 315. lit. d NCPP

buna, am primit o citatie in care sunt chemat in calitate de intimat (?) in dosarul cu obiectul: desfiintare inscrisuri(art,315 lit d. ncpp).. in urma cu 2 ani am cumparat o masina de la un tip la care am fost destul de destept sa nu ii cer macar o copie de buletin tipul fiind intermediar, masina a fost gasita cu acte false, dupa 2 ani am primit talonul de inmatriculare procurorul cerand disjungerea cazului printre are am vazut acolo scrie si ceva de desfiintare inscrisuri... intrebarea mea este ce inseamna ... ca sa numai zic ca am ratat ziua de citatie (bazand totul pe stres ca numa stres am avut cu masina asta) am confundat data de 4 cu 5.. voi primi alta citatie ce inseamna , va rog ms
Buna ziua!

Alta citatie nu veti primi. Scrieti aici numarul de dosar ca sa verificam pe portaljust ce a deliberat instanta. Actul fiind fals se anuleaza de catre instanta. De aceea sunteti intimat in acest dosar.

Cu stima.
7967/325/2016 chestia este ca m-am uitat si eu acolo la info dosar ... scrie amanat pt data de 01.06 de aceea am zis ca trebuie sa primesc din nou citatie asa au spus cei de la registratura, eu ma cam stresez ca am gafato cu prima citatie am facut confuzie de date...
Puteti sa mergeti si fara citatie acum, daca ati aflat.
dar nu stiu ora.. o sa ma duc oricum sper ca nu mi se intampla ceva grav
Ora 9 scrie pe portal.
Desfiintare inscrisuri = anulare acte false.

Alte discuții în legătură

Citatie brunetasexy brunetasexy buna ziua,am nevoie de niste lamuriri daca se poate,tatal meu a primit o citatie in calitate de intimat cu motivatia desfiintarea inscrisurilor conf art 315 ... (vezi toată discuția)
Sunt citat ca intimat IaniJaca IaniJaca Am primit o citatie pt data de maine ca intimat art. 315 lit D Ncpp,in 2013 am cumparato masina de la o cunostinta si mi a fost confiscata,dupa care acum In ... (vezi toată discuția)
Confiscare speciala , e obligatorie prezenta? Fenyr Fenyr Am avut un dosar penal prin care sa supus renuntarea urmaririi penale conf art. 318 alin. 12 NCPP , iar mai apoi m-au chemat in instanta pentru confiscare ... (vezi toată discuția)