avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Abuz al organelor de politie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Abuz al organelor de politie

Buna seara,am nev de niste lamuriri,nu stiu dk este posibil ca politia sa se comporte in acest fel ,sa agreseze 2 femei ,ma refer agresare fizica,si un tanar sa manance bataie in masina,una dintre femeii fiind in varsta,motivatia fiind muzica prea tare,aparand la destinatie,fara sa dea vreun avertisment,unde pt cei trei persoane adik 2 femeii si un barbat a venit 30 de politisti,lundui cu forta fizica la politie sa se identifice,unde in interior la sectie au dat niste amenzii ft mari,sume imense,doamna in varsta vrea sa se duca la medicul legist sa isi ia certificat medical pt k a fost ft agresata fizic,,,,,,ce tb facut,si cum sa faca contestatii la amenziile care le va veni acasa.astept raspuns .
Cel mai recent răspuns: brunetasexy , utilizator 19:58, 3 Septembrie 2018
Amenzile se pot contesta iar plangerea penala este ceva separat.
Vor fi doua proceduri diferite.
Politia nu are dreptul.de a agresa persoanele.
Impotriva PV de contraventie poate face plangere in 15 zile de la comunicare.
Pentru agresiunile fizice poate depune plangere penala la politie sau parchet.
Au primit amenzile astazi prin posta si sunt ft mari 3000-6000lei,ce este de facut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

- unde trebuie sa ma adresez? dmh dmh - daca am fost agresat fizic, cu urmari asupra sanatatii, unde trebuie sa ma adresez? - multumesc. (vezi toată discuția)
Agresiune fizica si verbala ContSters176974 ContSters176974 azi am fost agresata de o femeie la care am stat in chirie in perioada martie-iulie 2010.m-am intalnit intamplator in parc cu ea in timp ce mergeam spre ... (vezi toată discuția)
Agresare fizica violenta !!!!va rog sa ma sfatuiti! dreadful dreadful Data post: Vineri, 6 Martie 2009, 00:45 Subiect: RE: traumatism prin agresiune fizica buna, pe data de 10 februarie 2009 am fost victima unei violente ... (vezi toată discuția)