avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Activitate Nico7773

Activitate Nico7773

Da, sant sigura dar eu muncesc și am muncit acei bani nu ar trebui sa îl deranjeze pe el nu sant de la el, Sant dreptul copilului , iar faptul ca lucrez intr-o firma de taxi care are pct de lucru in alt oraș iar eu lucrez pe alt oraș pe care îl văd doar pe harta și nu am transport , as fi curioasa câte dispecere taxi cu atestat lucrează Telefoniste pt ca tot așa are el chef de încadrarea in cim deși am cerut și încadrarea și încă nu a operat ! Atunci cu ce drept ai pretenții ?La noi uni patroni nu înțeleg sau nu oferă și drepturi angajaților ! Au pretenții și atât , te obliga iar noi uni acceptam pt puținul care ni se oferă! Resturi !
Va mulțumesc frumos, deci pt o abatere , lipsa unei zile de munca nu ar aduce consecința desfaceri cim! Va mulțumesc frumos! Am mai inteles ca bonurile sant optionale se dau doar cui vrea patronul! Deci atunci pot sa stau de 1 ian acasa? Sper sa nu îmi înceteze contractul de munca!
Sant angajata la o firma de taxi , nu am transport, nu îmi da tichete de masa dar ma obliga sa lucrez in zilele libere legal. Pot sa îl atac cumva sa nu lucrez in 1-2 Ianuarie 2019? Adică de când m- am întors din ccc ma tratează nici măcar ca pe un nou venit! Doresc sa știu dacă nu merg 1 Ianuarie la servici poate sa îmi desfacă cm pt 1 nemotivata? Repet sant in stimulent de inserție din ccc! Va mulțumesc
Exista vreo lege sau mod de a primi bonuri de masa,? Nu vrea sa îmi dea patronul! Din August nu mi-a dat nici un bon as vrea sa știu ce trebuie sa fac S-o unde sa merg , specific ca am ieșit din ccc și am intrat la servici cu 60 înainte , de la reîntoarcere se comporta cumplit deoarece așteaptă sa plec eu! Nu am putut ajunge la nici un compromis deoarece nu vrea! Vreau sa știu dacă e îndreptățit sa îmi oprească bonurile lunar, toți angajații primesc , eu nu! Va mulțumesc
Discuție Lămuriri
Buna ziua, doresc sa întreb dacă exista vreo lege prin care ma reîntorc la locul de munca când copilul are 1an și 10 luni, 8 ore și sa lucrez 6 ore cât timp alăptez copilul sau pana la 2 ani! Și a doua întrebare dacă soțul beneficiază de luna tatălui ultima luna am inteles , dar nu mai lucrează in locul in care a lucrat, și nu am inteles ce beneficii avem sau pierdem in cazul in care actualul loc de munca nu ii va acorda acest drept! Va mulțumesc frumos!