avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Lămuriri
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Lămuriri

Buna ziua, doresc sa întreb dacă exista vreo lege prin care ma reîntorc la locul de munca când copilul are 1an și 10 luni, 8 ore și sa lucrez 6 ore cât timp alăptez copilul sau pana la 2 ani! Și a doua întrebare dacă soțul beneficiază de luna tatălui ultima luna am inteles , dar nu mai lucrează in locul in care a lucrat, și nu am inteles ce beneficii avem sau pierdem in cazul in care actualul loc de munca nu ii va acorda acest drept! Va mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Postnatal Mihaela2903 Mihaela2903 Buna seara, as dori sa știu ce se poate face în cazul în care am 2 copii unul are vârstă de 1an și 8 luni terminarea indemnizației este pe 10 ianuarie ... (vezi toată discuția)
Revenirea la serviciu din concediul de ingrijire a copilului pana la 2 ani cu program de 6 ore pe zi cameliapustan cameliapustan Buna ziua! Am un copil de 8 luni si doresc sa ma reintorc la serviciu, iar sotul meu sa intre in ingrijire copil pana la 2 ani. Daca eu ma reintorc la ... (vezi toată discuția)
Revenirea la lucru dupa concediu de crestere a copilului marola elena marola elena Buna ziua. As dorii sa ma reintorc la lucru desi copilul nu a implinit 2 ani.Pot cere sa lucrez mai putine ore ( 6 sau 8 ), fara a.mi fi afectate : salariul, ... (vezi toată discuția)