Păi cică este dosaru la parchet de pe data de 13 dar avocata a facut cerere de a studia dosarul și anca nu ia raspuns la cererea doamnei avocate.. de asta nu mai suport minciunile care mi se spun am facut sesizari pentru a mi se face dreptate ca stiu ca sunt nevinovat am căzut an plasa lor .!a fost ceva premeditat si tocmai de aceea am am sesizat aceste lucruri!!!!Este dezastru ce se antampla an an tara noastra . SI din iunie cu bani mei plătiți sa nu pot sa vad nici AVOCATELE deci e de strigat la cer si spunansumi de 3 saptamani caami este SUSPENDAT pentru 90 ZILE ba chiar dacă vreau pot sa dau examen de 15 antrebari și-l pot lua ANTRO LUNA toata poliția de circulație a spus si cei la care ajung analizele dar sa OCUPAT domnu Xxx de la circulație si cică a apărut la sânge mai mult si cică primul rezultat a fost 0,85 iar al doilea 0,70 alcoolemie an sânge și eu i am spus vreau REZULTATUL sa vad am zis ca vreau adn sa mi fac dar nu mi se arată nimic anca aștept să văd sa dea APROBAREA de a studia dosarul și ce hoții sunt an dosar , dar legea asta noua de când a intrat an vigoare totusi facă ami raspundeti va rog frumos ca nu stiu multumesc
Iurusun a scris:
Păi cică este dar nu putem avea acces la el cu toate cererile facute de doamna avocata nu vrea sa arate sa studieze dosarul ce se antampla?
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:
Aveti sau nu dosar penal?