avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... PERMISUL DE CONDUCERE
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

PERMISUL DE CONDUCERE

si astăzi am mers la parchet pentru a afla dacă a dat aprobare doamna procuroare de a studia dosarul și anca nu nu a dat nici un răspuns!!!deci se vede de la o poștă mismasurile facute.......mai ami poate spune cineva sa dea o părere de ce se antampla realmente adica,ma refer ca au facut abuz si hoții si de asta nu vor sa arate nimic
Cel mai recent răspuns: Iurusun , utilizator 09:10, 25 August 2018
Daca nu aveti calitatea de suspect sau inculpat, pot sa va refuze cererea de studiu dosar.
Ultima modificare: Vineri, 24 August 2018
Ionita Cristina Avocat, Avocat
Multumesc frumos doamna avocata Ionita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru alcool la volan, comportament ciudat al polițistului și suspiciuni de înlocuire probe biologice. vă rog frumos să-mi spuneți ce și cum să fac, vreau dreptate Iurusun Iurusun Buna seara va rog frumos sa mi răspundeți urgent ca sunt disperat de hîrtiile care mi sau facut !!!AN seara de 24 iunie 2018 orele 23 :00, am fost oprit ... (vezi toată discuția)
Probleme valori alcoolemie: 0,31 la etilotest, 0.85 - 0.75 la mie la probele biologice Yurusun Yurusun Buna seara am si eu o antrebare domnilor avocati, va rog frumos sa-spuneti si mie cum este posibil de la 0, 31 an aparatul etilotest , este posibil sa ma ... (vezi toată discuția)
Permisul de conducere Iurusun Iurusun Bună seara astazi am fost la parchetul unde am antrebat din nou dacă a aprobat doamna procuroare cererea care am făcut-o de acum o săptămână și un pic ... (vezi toată discuția)