avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Activitate GioLmn

Activitate GioLmn

Nu are legatura cu nicio mostenire.
Am intrebat daca exista vreo posibilitate sa am acces la certificatul meu initial.
Adoptia nu s-a facut prin hotarare judecatoreasca, ci printr-o decizie a unui consiliu a unui comitet, o intelegere mai bine zis.
Am fost adoptata acum 51 de ani. La nastere s-a eliberat un certificat de nastere cu numele mamei iar la tata era linie. Dupa adoptie s-a eliberat un certificat de nastere in care sunt trecuti parintii adoptivi, As putea avea acces la acest certificat de nastre tinand cont ca as vrea sa inititez un proces pentru dovedirea paternitatii?
- Nu prea stiu cum si de unde sa pornesc.
Adoptia a fost facuta la 5 saptamani dupa nastere prin decizia comitetului executiv al consiliului local al primariei cu toate drepturile de filiatie.
Am testament de pe urma mamei cu recunoasterea filiatiei si toate actele sale in urma mostenirii. Acum as dori sa dovedesc paternitatea.

Am sunat la primaria care a inregistrat nasterea si mi-au spus ca nu am acces la aceste informatii. Este corect?
MULTUMESC, ASA AM FACUT. TOATE DOCUMENTELE DEPUSE INTR-UN SINGUR DOSAR cu succes la REGISTRUL COMERTULUI, inclusiv cel pentru Anaf cu dovada sediului.
Multumesc mult de raspuns, mi-ati fost de mare ajutor!
Multumesc mult pentru raspuns, as reveni cu intrebarea initiala, totusi.
Care ar fi ordinea fireasca a acestor modificari, daca as vrea, sa schimb si numele firmei tot acum? Si numele firmei ma intereseaza la fel de mult in ordinea acestor modificari.
Am mai multe modificari de facut pentru SC al carui administrator sunt si as dori sa stiu ordinea pe care trebuie sa o urmez.
Trebuie in primul rand sa facem schimbarea sediului social, deoarece expira, a fost pentru un an de zile la un cabinet de avocatura si acum suntem in masura sa o inregistram la adresa unde locuim , Avem de inchis un punct de lucru in alt judet, deoarece nu mai detinem locatia in proprietate. Avem de asemenea in vedere deschiderea unui alt punct de lucru (obiect de activitate centru de traducere si servicii de web design/ si as dori sa fac si schimbare de nume. In acest sens, in actul aditional trecem toate aceste modificari in acelasi act? In hotararea AGA, deoarece suntem doi asociati cu drepturi egale, trecem toate aceste modificari art1,2,3,4 sau facem separat fiecare modificare? La schimbarea numelui am putea renunta pentru moment si ar fi mai simplu, cred, dar pentru restul ar fi ok toate aceste modificari sa se faca deodata?