avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am mai multe modificări de făcut pentru o SC al ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am mai multe modificări de făcut pentru o SC al cărei administrator sunt, aș dori să știu care e ordinea lor

Am mai multe modificari de facut pentru SC al carui administrator sunt si as dori sa stiu ordinea pe care trebuie sa o urmez.
Trebuie in primul rand sa facem schimbarea sediului social, deoarece expira, a fost pentru un an de zile la un cabinet de avocatura si acum suntem in masura sa o inregistram la adresa unde locuim , Avem de inchis un punct de lucru in alt judet, deoarece nu mai detinem locatia in proprietate. Avem de asemenea in vedere deschiderea unui alt punct de lucru (obiect de activitate centru de traducere si servicii de web design/ si as dori sa fac si schimbare de nume. In acest sens, in actul aditional trecem toate aceste modificari in acelasi act? In hotararea AGA, deoarece suntem doi asociati cu drepturi egale, trecem toate aceste modificari art1,2,3,4 sau facem separat fiecare modificare? La schimbarea numelui am putea renunta pentru moment si ar fi mai simplu, cred, dar pentru restul ar fi ok toate aceste modificari sa se faca deodata?
Ultima modificare: Miercuri, 29 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: GioLmn , utilizator 23:13, 3 Septembrie 2018
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Avand in vedere ca AGA plus documentatia aferenta (contract spatiu sediu nou/sediu secundar, notificare reziliere contract spatiu sediu secundar ) le depuneti la acelasi ONRC care are competenta sa va inregistreze mentiunile de schimbare sediu, inchidere punct de lucru si redeschidere a altui punct de lucru , se pot trece pe articole toate modificarile solicitate in aceeasi AGA.

Ulterior sunt necesare alte formalitati in legatura cu ANAF (depunere 050 ptr schimbare sediu, depunere declaratie sediu secundar ptr punctul de lucru activ si cel inchis, cerere preschimbare cod TVA+documentatie, cumparare registre unice de control ptr noile locatii...sper ca am cuprins tot)
Ultima modificare: Miercuri, 22 August 2018
Constantin Vera, Contabil
Multumesc mult pentru raspuns, as reveni cu intrebarea initiala, totusi.
Care ar fi ordinea fireasca a acestor modificari, daca as vrea, sa schimb si numele firmei tot acum? Si numele firmei ma intereseaza la fel de mult in ordinea acestor modificari.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Lista de activitati in ordinea importantei , ar putea fi aceasta:

1.Inchidere sediu secundar in alt judet – prioritar intrucat actul de detinere nu mai este valabil
3.Deschidere punct de lucru – prioritar in masura in care activitatea firmei depinde de deschiderea acestuia
2.Schimbare denumire firma + Schimbare sediu social – cu preschimbare CUI pe noua denumire , noua adresa


Multumesc mult de raspuns, mi-ati fost de mare ajutor!
le puteti face intr-o singura AGA, in acelasi timp, pe toate. inclusiv schimbarea numelui

Alte discuții în legătură

Sediu secundar al societatii mirela07 mirela07 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii: O societate doreste infiintarea unui sediu secundar, cum se procedeaza se intocmeste hotarare AGA prin ... (vezi toată discuția)
Transformare locatie sediu social in punct de lucru Loredana_84 Loredana_84 Doresc modificarea sediului social si transformarea vechiului sediu social in punct de lucru. Se poate acest lucru? Daca da, cum anume trebuie formulat ... (vezi toată discuția)
Inchidere /radiere punct de lucru ENGFULL ENGFULL societatea noastra are 2 puncte de lucru , in aceeasi locatie cu sediul firmei ( 2 chioscuri alimentare care functionau pentru salariati ) in aceste puncte ... (vezi toată discuția)