avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inchidere /radiere punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inchidere /radiere punct de lucru

societatea noastra are 2 puncte de lucru , in aceeasi locatie cu sediul firmei ( 2 chioscuri alimentare care functionau pentru salariati )
in aceste puncte de lucru nu se mai desfasoara nici o activitate , practic sunt inchise
la un control al Garzii s-a solicitat documentele de inchidere
ce presupune inchiderea "oficiala " a unui punct de lucru in cadrul unui SA
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 15:18, 9 Septembrie 2009
Presupune o hotarae AGA si o cere depusa la ORC (si bineinteles taxele platite). In cateva zile veti primi actele.
si banuiesc ca si la finante trebuie ceva... declaratii
dar presupune modificare de act constitutiv ? mai exact este necesar act constitutiv actualizat sau este suficient un act aditional ?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
Daca inchideti un punct de lucru, si nu se modifica nimic din actul constitutiv (denumire, sediu, forma judica, obiectul de activitate, asociati, administartori), atunci nu este nevoie de nimic ceea ce tine de act constitutiv sau statut. Daca depuneti cererea la ORC, ei o sa faca actualizarile in baza de date de la finante.
multumesc
exista posibilitatea de a face demersuri la finante fara demersuri la ONRC?
de ex sa declar la finante inchis punctul de lucru sau fara activitate
Ultima modificare: Miercuri, 9 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
nu .
va trebui sa faceti demersurile atat la finante cat si la Registrul Comertului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am mai multe modificări de făcut pentru o sc al cărei administrator sunt, aș dori să știu care e ordinea lor GioLmn GioLmn Am mai multe modificari de facut pentru SC al carui administrator sunt si as dori sa stiu ordinea pe care trebuie sa o urmez. Trebuie in primul rand sa facem ... (vezi toată discuția)
Acte necasare pt vanzarea in piete si targuri geee geee Buna ziua. sunt angajata la o societate cu 2 puncte de lucru, comercializeza perdele, covoare, etc. ne-am gandit, ca inaintea Sarbatorilor de iarna , sa ... (vezi toată discuția)
Activare obiect de activitate la sediul social birsanclaudia birsanclaudia Buna ziua! Am o societate care doreste sa isi inchida punctul de lucru si sa activeze la sediul societatii.Ce demersuri trebuie facute la Registrul Comertului ... (vezi toată discuția)