Doresc modificarea sediului social si transformarea vechiului sediu social in punct de lucru. Se poate acest lucru? Daca da, cum anume trebuie formulat articolul din Hotararea AGA?
Multumesc!
Bună ziua.
Potrivit Legii 31/1990 și potrivit statutului ori după caz actului constitutiv, asociații pot hotărâ acest lucru, respectiv:
Schimbare adresei sediului social de la adresa X la adresa Y.
Înființarea unui punct de lucru la adresa X.
După caz, se hotărăște respectiv se desemnează cine se va depune actele la Registrul Comerțului cu alte cuvinte desemnarea unei persoane.
Varianta in care modific sediul social + deschid PL (ca si cum ar fi orice alt punct de lucru) in vechea locatie a sediului social o stiu. Dar atunci ma gandesc ca, pentru deschiderea punctului de lucru (chiar daca acolo era sediul social) am nevoie de : copie contract comodat/inchiriere incheiat special pt PL, ca si cum ar fi deschiderea PL in orice alta locatie.
Intrebam daca exista o varianta prin care locatia sediului social vechi sa se transforme in punct de lucru si cum trebuie formulat articolul din Hotarare Aga.
Pentru a beneficia de fonduri europene, e necesara schimbarea sediului social in alta localitate, deci nu pot face acest lucru. Cred ca pur si simplu o sa am urmatoarele articole:
1. Schimbarea sediului social al societatii din locatia din ..... in locatia din ......
2. Deschiderea unui punct de lucru in locatia din ..... (unde a fost vechiul sediu social)