avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Activitate IustinaRaluca

Activitate IustinaRaluca

Răspuns la discuția Contract servicii Orange
Daca imi puteti scrie v-as fi recunoscatoare. Mulțumesc

IustinaRaluca a scris:

Savu.iustina.raluca@gmail.com

DenisRif a scris:

Am avut un caz similar rezolvat asa ca imi puteti lasa o adresa de mail sa va lamuresc mai detaliat

Răspuns la discuția Contract servicii Orange
Savu.iustina.raluca@gmail.com

DenisRif a scris:

Am avut un caz similar rezolvat asa ca imi puteti lasa o adresa de mail sa va lamuresc mai detaliat

In data de 28 04 2016 am incheiat un contract cu Orange prin mijloace de comunicare la distanta si in urma acestuia mi s-a prelungit perioada contractuala cu 29 luni. Din cate stiu perioada maxima contractuala e de 24 de luni si ceea ce au facut ei nu este legal.
Mie imi expira acum perioada minima contractuala in 10 10 2018.
Zilele trecute mi-am portat numarul in alta retea si primesc mesaj de la Orange ca mi se va adauga o suma mult mai mare la factura pentru ca nu mi-a expirat perioada minima contractuala.
Tot ce vreau sa stiu e daca e legal ce au facut ei ca mi-au prelungit cu 29 de luni abonamentul si daca eu sunt obligata sa le plătesc valoarea abonamentului pt ultimele 2 3 luni ramase sau pot rezolva altfel?
Mulțumesc
Am incheiat in data de 28 04 2016 un contract prin mijloace la distanta cu cei de la orange si asa mi s-a prelungit perioada contractuala cu 29 de luni. Mi se incheie perioada minima contractuala in 10 10 2018.
Intrebarea mea este : este legal sa imi prelungeasca un abonament cu 29 de luni cand perioada maxima e de 24 luni, adica 2 ani? Sunt eu obligata sa platesc pana in luna octombrie abonamentul acela? Exista vreo solutie? Mulțumesc