avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1538 soluții astăzi
Forum Activitate Mario7

Activitate Mario7

Buna ziua! Tatal meu a decedat recent. Suntem 4 frati si cu mama noastra. Am dorii sa facem succesiunea pana in implinirea a 6 luni de la deces. Întrebarea mea este: Cum putem face succesiunea la bunuri daca la unele proprietati nu avem acte de proprietate? Pe pământul de sub casa avem act de proprietate, dar pe casa nu avem deoarece nu se faceau acte. A fost doar acord verbal si ceva acte facute la mâna. Cum putem face?
Mulțumesc!
buna ziua! se poate divorta si fara sa fiu prezent doar avocatul sa ma reprezinte? Daca ea nu se prezinta in instanta, divt nu se finalizeaza?
multumesc!
Numai ca aceste contracte se reinnoiesc in fiecare an, contract de casa , contracte de la utilitati ar putea fi problema?
Buna ziua! Cat costa un divt fara acord cu minori , avand ca motiv separarea de mai mult de 2 ani eu traind in strainatate. Si ce documente am nevoie pentru a demonstra ca traiesc in strainatate de mai multi ani. Multumesc!
Răspuns la discuția Ancheta sociala
Am întrebat pt ca am fost la notar și notarul mi a spus ca trebuie sa fim amândoi de fata la ancheta, eu fiind plecat din tara
Discuție Ancheta sociala
În cazul unui divt cu minori, când se face ancheta sociala la domiciliul unuia din părinte este obligatorie prezenta ambilor părinți?