avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort fara sa fiu prezent
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort fara sa fiu prezent

buna ziua! se poate divorta si fara sa fiu prezent doar avocatul sa ma reprezinte? Daca ea nu se prezinta in instanta, divt nu se finalizeaza?
multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 1 Septembrie 2019
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:59, 1 Septembrie 2019
Dacă munciti cu forme legale in strainatate, puteti divorța si fara a fi prezent la instanța, urmând să vă reprezinte doar avocatul dvs.
Da, divorțul se poate soluționa indiferent daca celălat soț se prezintă sau nu.
Contactați un avocat cu care să stabiliti detaliile colaborării.
Dacă faceți dovada că lucrați/locuiți în străinătate, puteți fi reprezentat de avocat iar acțiunea nu va fi respinsă ca nesusținută!
Lipsa părții adverse, legal citată, nu împiedică judecarea cauzei!
Dacă aveți stabilită reședință în străinătate puteti fi reprezentat de avocat tot procesul fără să fie necesar sa va prezentati la judecată.
Nu contează dacă celălalt soț nu se prezintă la proces.
Ultima modificare: Duminică, 1 Septembrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț papacostas papacostas Într-un proces de divort fara copii fără partaj si cu care sunt de acord eu fiind pârât. Pot alege să nu mă prezint si sa trimit avocat . Doresc sa fac ... (vezi toată discuția)
Divort cu care sotul nu este de acord Loreh Loreh sunt casatorita de 4 ani cu un domn din salaj, zalau, eu locuiesc in bacau si casatoria este facuta in salaj, as dori sa stiu este posibil sa incep ... (vezi toată discuția)
Informatii divort la distanta Roberli Roberli Se poate sa divortez la distanta? Sunt plecata din tara, iar sotul este in tara. Exista vreo metoda sa divortez daca nu sunt in tara? (vezi toată discuția)