avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ancheta sociala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ancheta sociala

În cazul unui divt cu minori, când se face ancheta sociala la domiciliul unuia din părinte este obligatorie prezenta ambilor părinți?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:34, 27 August 2018
Nu.
Nu.
Este necesara prezenta parintelui unde se face ancheta sociala.
Ultima modificare: Luni, 27 August 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Am întrebat pt ca am fost la notar și notarul mi a spus ca trebuie sa fim amândoi de fata la ancheta, eu fiind plecat din tara
Poate ca asa zic notarii...
Dar nu trebuie sa fiti prezent si nici nu ati fi primit...foarte probabil...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort la notar-dubla cetatenie cu copil minor cetatenie straina Nicoleta7878 Nicoleta7878 Copilul nu are cetatenie romana,are varsta de 15 ani si locuieste cu mama in strainatate, iar tatal locuieste in Romania.Amandoi parintii au dubla cetatenie si ... (vezi toată discuția)
Calatorie cu copil minor in romania(tatal cetatean italian) alexalex2016 alexalex2016 Din articolul: În ce condiții putem călători cu copiii în străinătate?nu reiese ca eu si fiica mea de 3 ani (tatal este italian),am putea calatori in si ... (vezi toată discuția)
Divortul la notar Justitiarul71 Justitiarul71 Conf.art.375 din Noul Cod Civil:,,Divorţul prin acordul soţilor poate fi constatat de notarul public şi în cazul în care există copii minori născuţi ... (vezi toată discuția)