avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Activitate Tudorel85

Activitate Tudorel85

acuma am facut 2 cereri una pt mine si una sa io dau presedintelui sa imi dea copii de pe contract antene bloc si copii acte de la ridicarea acoperisului,cea care ramane la mine trebuie sa puna nr de inregistrare semnatura si stampila sau pe ambele
am mai facut o cerere si mia dat raspuns pe mesenger;cand ma duc cu cerere nr de inregistrare se da pe loc sau e o perioada de asteptare,administratoru nici nu are program la asociatie cu locatari
pe partea mea de acoperis e trapa care duce la antene si ploua in pod am anuntat in scris administratoru si cat am fost plecat din oras a pus gresie pe cartonu bituminos in pod fara acordu meu iar apa acum se infiltreaza sub gresie este legal ce a facut si cum pot sa il fac sa o dea jos si sa refaca cartonu ca imi e frica ca se infiltraza apa in casa si abia am terminat curatenia
multumesc de raspunsuri
dar stampila administratiei trebuie sa stea la presedinte sau administrator?
cum pot sa cer administratorului sa imi dea copie dupa contract antene montate pe bloc si sa imi dea copie la toate actele ridicare acoperis de mentionat ca deja am primit amenda dupa un an de la terminare acoperis pt ca nu a facut proiectu
Răspuns la discuția cine raspude
asociatia afost amendata si cred ca lau facut acum dupa 5 ani apa se infiltreaza in pod si am cerut sa fie facute reparati inca din luna ianuarie vazand ca nu se iau masuri am facut cerere ca administratoru ,presedintele si comitetul executiv sa mearga in pod sa ia masuri ca sa nu provoace daune la apartament atunci mi sa spus ca proiectu care lau facut dupa ce au fost amendati nu include si extensiile eu nu am pus pe nimeni sa faca extensiile nu am cumparat materiale pana acum nici nu am stiut ca nu sunt incluse in proiect.Totu a fost facut de asociatie numai ca acum ei zic ca nu sant facute de administratie .Eu nu pot sa dovedesc ca e facut de ei asa cum ei nu pot sa dovedeasca ca e facut de mine dar e deasupra balconului meu si nu vreau sa am probleme daca se va ajunge sa fie daramat toata apa se scurge in balconu meu
Răspuns la discuția cine raspude
Sa votat de catre locatari sa se faca acoperis din bani de la chirie antene acoperisu si extensiile au fost facute in totalitate de aceiasi firma adusa de catre administrator doar ca nu au facut proiectu si un locatar a facut plangere
Discuție cine raspude
sa facut acoperis cu 2 extensii la balcoane care nu erau inchise la 1 an au luat amenda ca nu au avut proiect facut si au fost obligati sa il faca dupa 5 ani imi zic ca nu au facut proiect la extensi cu toate ca trecuse un an de la terminarea lucrari si inca 4 de la facerea proiectului . Cine raspunde din punct de vedere legal?
au facut acoperis bloc 10 etaje eu stau la ultimu etaj si am cerut sa faca niste extensi la balconu meu si a unei vecine pt ca asa era normal altfel apa curgea in balcon firma respectiva sa ocupat de toate noi nu am cumparat nimic nu am paltit a intrat in lucrare la un an au primit amenda pt ca nu au avut proiect facut si dupa lau facut au trecut 5 ani si am cerut sa repare acoperisu ca se infiltreaza apa masiv a facut urat la mine asa ca am facut cerere in care am cerut sa se duca sa constate adninistrator presedinte si cx problema la care imi spune sa scriu ca eu am facut extensia personal si sa aflu ca atunci cand au facut proiectu nu au trecut si extensiile .Ce trebuie sa fac sa nu iau amenda si nu vreau sa raspund penal pt extensie sau sa am pe cineva pe constiinta.Tin sa mentionez ca administratoru si cel care a facut acoperisu sant prieteni si vecini