cum pot sa cer administratorului sa imi dea copie dupa contract antene montate pe bloc si sa imi dea copie la toate actele ridicare acoperis de mentionat ca deja am primit amenda dupa un an de la terminare acoperis pt ca nu a facut proiectu
CipM
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Administratorul nici macar n-ar trebui sa fie in posesia acelor acte, d-apoi sa va dea copie.
Trebuie sa va adresati in scris asociatiei (adica presedintelui), luati nr de inregistrare.
Articolul 28(1) Proprietarii din condominiu au dreptul să fie informați în legătură cu toate aspectele ce privesc activitatea asociației, să solicite în scris și să primească copii după orice document al acesteia. Proprietarii care solicită copii după documentele asociației de proprietari vor suporta costul de multiplicare a acestora.
In normele de aplicare ale legii vechi scria ca trebuie sa stea la presedinte sau la vice.
Legea noua nu mai prevede.
Oricum se tinde spre renuntarea la stampile, nu cred ca mai are relevanta la cine sta stampila. Pe acte sunt mult mai importante numele si semnaturile.
Reprezentantul legal al asociatieid e proprietari este presedintele de asociatie
Stampila asociatiei este prevazut sa fie detinuta de catre reprezentantul legal =presedintele de asociatie de proprietari
Cine raspude
Tudorel85
sa facut acoperis cu 2 extensii la balcoane care nu erau inchise la 1 an au luat amenda ca nu au avut proiect facut si au fost obligati sa il faca dupa 5 ani ... (vezi toată discuția)