avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contract antene bloc si acte acoperis
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contract antene bloc si acte acoperis

cum pot sa cer administratorului sa imi dea copie dupa contract antene montate pe bloc si sa imi dea copie la toate actele ridicare acoperis de mentionat ca deja am primit amenda dupa un an de la terminare acoperis pt ca nu a facut proiectu
Cel mai recent răspuns: CipM , utilizator 18:46, 25 Octombrie 2018
acuma am facut 2 cereri una pt mine si una sa io dau presedintelui sa imi dea copii de pe contract antene bloc si copii acte de la ridicarea acoperisului,cea care ramane la mine trebuie sa puna nr de inregistrare semnatura si stampila sau pe ambele
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa va dea nr. de inregistrare pe copia care ramane la dvs cu nume si semnatura sau stampila si semnatura. Pe exemplarul care ramane la asociatie e treaba presedintelui ce/daca scrie ceva. Teoretic trebuie si pe ea acelasi lucru dar nu e treaba dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine raspude Tudorel85 Tudorel85 sa facut acoperis cu 2 extensii la balcoane care nu erau inchise la 1 an au luat amenda ca nu au avut proiect facut si au fost obligati sa il faca dupa 5 ani ... (vezi toată discuția)
Acord vecini constructie acoperis. anca0704 anca0704 Buna ziua. Locuiesc intr-un apt. la ultimul etaj al unui bloc. Pentru ca avem mari probleme cu infiltratiile de la bloc (imi pare rau ca nu pot atasa poze sa ... (vezi toată discuția)
Asociația de proprietari refuza implicarea în repararea acoperișului ... OADAM OADAM Asociația de Proprietari refuza implicarea în repararea acoperișului blocului, bun comun. Menționez ca a avut loc o sedinta de bloc in septembrie 2020, la ... (vezi toată discuția)