cum pot sa cer administratorului sa imi dea copie dupa contract antene montate pe bloc si sa imi dea copie la toate actele ridicare acoperis de mentionat ca deja am primit amenda dupa un an de la terminare acoperis pt ca nu a facut proiectu
pe partea mea de acoperis e trapa care duce la antene si ploua in pod am anuntat in scris administratoru si cat am fost plecat din oras a pus gresie pe cartonu bituminos in pod fara acordu meu iar apa acum se infiltreaza sub gresie este legal ce a facut si cum pot sa il fac sa o dea jos si sa refaca cartonu ca imi e frica ca se infiltraza apa in casa si abia am terminat curatenia
Trebuie sa anuntati in scris cu nr de inregistrare presedintele asociatiei, nu admnistratorul. Lucrarile de reparatie hotarate de comitetul executiv al asociatiei nu se supun aprobarii/acordului proprietarilor. Numai ca asociatia trebuie sa angajeze un prestator autorizat care sa propuna si sa raspunda pentru solutia tehnica folosita si calitatea lucrarii.
am mai facut o cerere si mia dat raspuns pe mesenger;cand ma duc cu cerere nr de inregistrare se da pe loc sau e o perioada de asteptare,administratoru nici nu are program la asociatie cu locatari
Articolul 57 Președintele asociației de proprietari are următoarele atribuții:
e) răspunde în scris la sesizările și contestațiile scrise ale proprietarilor din condominiu în termen de maximum 10 zile de la primirea acestora;
Raspuns in scris inseamna copie ramasa la asociatie cu nr de inregistrare si semnatura pe ea din partea dvs ca ati primit un exemplar sau confirmare de primire prin posta (primita sau nu).
Dvs puteti sa acceptati si prin messenger/email (eu n-as accepta) dar daca dvs veti contesta in instanta primirea raspunsului si el nu are copia raspunsului cu semnatura dvs, e bun de plata:
Articolul 102
(1) Următoarele fapte constituie contravenții, dacă nu au fost săvârșite în astfel de condiții încât să constituie, potrivit legii penale, infracțiuni:
[...]
e) nerespectarea statutului, a acordului de asociere, precum și neîndeplinirea sau depășirea atribuțiilor de către președinte, membrii comitetului executiv, cenzor/comisia de cenzori sau de către administrator;
[...]
(2) Contravențiile prevăzute la alin. (1) se sancționează după cum urmează:
[...]
c) faptele prevăzute la alin. (1) lit. e) și j), cu amendă de la 2.500 lei la 5.000 lei;
Cine raspude
Tudorel85
sa facut acoperis cu 2 extensii la balcoane care nu erau inchise la 1 an au luat amenda ca nu au avut proiect facut si au fost obligati sa il faca dupa 5 ani ... (vezi toată discuția)