Buna ziua,
Am si eu o problema. Tatal meu a platit un PFA pt ridicare in plan a unor terenuri detinute, ridicare in plan solicitata de Primarie pentru acordarea titlului de proprietate. Intre timp tatal meu a decedat. Am luat legatura cu cadastristul in iunie 2020 si m-a amanat pana azi. Imi tot spune ca nu are timp, imi spune ca le face, de abia ieri s-a uitat si a observat ca la un teren nu sunt trecuti vecinii. M-am interesat , i-am transmis, si acum mi-a spus ca iar nu are timp. Cum fac sa obtin planurile care au fost platite totusi? Cui ma pot adresa pentru rezolvarea acestei probleme? Va multumesc.
Fiecare locatar si-a pus apometre sau si-a instalat centrala pt ca asa a vrut. Nu s-a hotarat in AG sa punem toti.
Eu platesc apa calda (lunia iunie) 197, 63 ron resp 125,20 ron apa rece. Cei cu apometre, la acelasi numar de persoane si aceeasi suprafata a apartamentului platesc 13,54 ron apa calda si 20,05 ron apa rece.
Contabila mi-a spus ca de fapt le pune consum minim pt ca nu declara deloc cat consuma. Nu stiu care e modul de repartizare al consumului de apa. Presedintele blocului nu locuieste in bloc pt a fi intrebat, iar administrator nu avem. Deci cui trebuie sa reclam situatia asta? Ca as vrea si raspuns oficial. Am incercat sa vorbesc cu cineva din comitet si mi-a spus ca e prea mare deranjul cu apometrele si ca mai bine sa nu-mi pun. (persoana respectiva avand apometre si platind 20 ron in loc de 200 ron cu aprox la apa rece). De fapt, vor sa ramanem cativa fraieri care sa platim pt tot blocul...
Va multumesc anticipat.
In blocul in care locuiesc, majoritatea locatarilor si-au pus apometre sau centrale de apartament. Eu nu, impreuna cu inca vreo 4 apartamente. Deci platim extrem de mult apa calda si apa rece, pt ca cei care au apometre nu au declarat niciodata cat consuma. Cum sa procedez? Mentionez ca presedintele si comitetul au apometre. Exista vreo lege care sa-i forteze sa-si citeasca apometrele si sa fie si verificati sau o alta modalitate de a-i forta sa fie corecti?