avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Probleme cu PFA Cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Probleme cu PFA Cadastru

Buna ziua,
Am si eu o problema. Tatal meu a platit un PFA pt ridicare in plan a unor terenuri detinute, ridicare in plan solicitata de Primarie pentru acordarea titlului de proprietate. Intre timp tatal meu a decedat. Am luat legatura cu cadastristul in iunie 2020 si m-a amanat pana azi. Imi tot spune ca nu are timp, imi spune ca le face, de abia ieri s-a uitat si a observat ca la un teren nu sunt trecuti vecinii. M-am interesat , i-am transmis, si acum mi-a spus ca iar nu are timp. Cum fac sa obtin planurile care au fost platite totusi? Cui ma pot adresa pentru rezolvarea acestei probleme? Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 8 Septembrie 2020
mihaeladumitrache73, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 22:26, 8 Septembrie 2020
A-ti semnat vreun contract, ceva chitanta v-a dat? Daca nu nu stiu ce sa va pot spune. Nu sunt avocat, sunt topograf dar ca sa va lamuriti va pot zice urmatoarea chestie. Daca nu doriti sa continuati cu el, va da planurile degeaba. Slabe sanse sa gasiti alt topograf sa isi puna stampila pe masuratorile altuia. Nu ca nu ar fi corecte, dar prin semnatura ti le asumi, si foarte putini si-ar asuma acest risc. Daca mergeti la alt topograf practic o luati de la 0. Bani dati din nou, masuratori din nou, etc. Macar o parte din bani sa vi-i recuperati de la el.
Ca si alta idee, eu in 8 ore de lucru pot face dosarul necesar eliberarii titlului de proprietate la 5 terenuri minim, iar politica firmei este primul venit primul servit.
Acum dumneavoastra va puteti face un calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintabulare ? mia26maria mia26maria Am o problema la care sper ca ma puteti ajuta: am intabulat casa unde stau plus terenul de 10 ari, ce erau pe titlul de proprietate al tatalui meu (decedat), ... (vezi toată discuția)
Greseala cu parcelarea van_allen78 van_allen78 In urma cu 5 ani am facut intabularea terenului de 10 ari proveniti de pe titlul de proprietate (legea 18), si a casei in care locuiesc.In urma cu putin timp, ... (vezi toată discuția)
Plan parcelar definitiv crin_cry crin_cry Cumparand mai multe terenuri in extravilan pentru a forma o masa compacta pentru o plantatie de afine, am luat legatura cu un topograf pentru a se ocupa de ... (vezi toată discuția)