avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Activitate dcozmaaa

Activitate dcozmaaa

Salut.
Îmi poate spune cineva ce înseamnă „modificare publici” în registrul firmelor aflat la Min Finanțelor ? Mulțumesc.
Salut
Mama mea a primit card social pt că are pensie sub 1100 de ron, dar nici după o lună nu i-a fost încărcat. Are două proprietăți, un apartament și o casă la țară. Asta să fie cauza neîncărcării cardului social ?
Mulțumesc.
Doresc să fac o plângere către Biroul Asociațiilor de Proprietari din cadrul primăriei pe motiv că asociația nu-și face datoria de a repara un acoperiș prin care s-a infiltrat apă în apartamente. Există un model tip ? Și dacă da, oferiți-mi un exemplu.
Discuție pensie de urmas
As dori sa stiu, daca, incadrat in grad de handicap gradul II, nereviziubil, pot primi pensie de urmas de pe urma tatalui meu care era pensionar, decedat recent. Inteleg ca in cazul persoanelor invalide, copilul beneficiaza de pensie de urmas pe toata durata invaliditatii de orice grad, daca aceasta s-a ivit pana la implinirea vastei de 16 respectiv 26 de ani. am peste 30 de ani si invaliditatea o am din nastere.
Multumesc.
Răspuns la discuția internet
iertati-mi insistenta, dar trebuie sa am o hotarare a unei instante ca sa fortez facebook sa imi dea aceste date, nu ? iar in fata instantei trebuie sa dovedesc fapta. practic sa prezint postarea si sa demonstrez ca am fost prejudiciat. totul in absenta lui ?
nu, nu a comis o infractiune. ca sa fiu concret, mi-a spus ca "'se intreaba pe ce pile am fost angajat" si apoi mi-a adresat apelativul ''bou.''
Răspuns la discuția internet
va multumesc pt raspuns. asadar, daca individul are un cont de fb cu nume fals si date aiuristice (nascut in 1918 ,locuieste in new york ), ba mai mult, se pare ca si-a si sters contul intre timp, nu pot sa cer facebook sa imi spuna locatia sa, ip-ul, providerul de net, locatia telefonului de pe care posteaza ? banuiesc ca le au, dar tin la confidențialitate.
Discuție internet
daca sunt insultat de o persoana pe facebook, dar contul persoanei este fals, anonim, fara date personale, apoi acel cont este sters, cum pot actiona pt a il identifica pe individ si a-l da in judecata ? administratorii facebook imi vor da locatia sa ? ce procedura trebuie sa urmez ? multumesc.