avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Salut Mama mea a primit card social pt că are pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Salut Mama mea a primit card social pt că are pensie sub 1100 ...

Salut
Mama mea a primit card social pt că are pensie sub 1100 de ron, dar nici după o lună nu i-a fost încărcat. Are două proprietăți, un apartament și o casă la țară. Asta să fie cauza neîncărcării cardului social ?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 11:39, 3 August 2022
Buna ziua.
Numarul proprietatilor nu are nicio legatura cu voucherele.S-a inceput incarcarea cardurilor.Vorbim despre 2,5 milioane de carduri.Nu se pot incarca toate deodata.Aveti rabdare ca o sa vina si randul dansei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! pe scurt, mama casnica de 12 ani iar tata in tot acest ... burlan023 burlan023 Buna ziua! Pe scurt, mama casnica de 12ani iar tata in tot acest timp a facut cateva imprumuturi bancare faca ca nimeni sa stie si nici sa stim ce a facut cu ... (vezi toată discuția)
Proiectul 'prima casa' claudiutcm claudiutcm Buna ziua, imi cer scuze daca a mai fost deschis un alt topic pe acelasi subiect. Am o nelamurire cu privire la o cerinta ce trebuie respectata pentru a fi ... (vezi toată discuția)
Bua ziua! soacra a vandut apartamentul si in acest moment locuieste ... vladcarmen_77 vladcarmen_77 Bua ziua! Soacra a vandut apartamentul si in acest moment locuieste cu sora dansei pana luna viitoare cand vom cumpara apartament si noi si o vom lua in ... (vezi toată discuția)