avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bua ziua! Soacra a vandut apartamentul si in acest ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bua ziua! Soacra a vandut apartamentul si in acest moment locuieste ...

Bua ziua! Soacra a vandut apartamentul si in acest moment locuieste cu sora dansei pana luna viitoare cand vom cumpara apartament si noi si o vom lua in spatiu. Dansa beneficiaza de pensie si pe langa aceasta si de pensie4 de handicap. Dansa a vandut luna btrecuta apartamentul. Nici pana a zi 23 ianuarie nu a primit niciuna din p4ensii. Noi locuim din pacate in alt oras . am sunat la casa de pensii, am trimis mailuri dar nu ni se raspunde nici pe mail si pe te3lefon ni se inchide in nas fara a ne intreba ceva. Are vreo legatura vanzarea si i3esirea din imobil cu pensiile care ii veneau pe card> Multumesc!
Cel mai recent răspuns: vladcarmen_77 , utilizator 14:07, 24 Ianuarie 2023
Nu are legatura intarzierea virarii pensiei pe card cu vanzarea bunului imobil
Sunteti sigura? Ca nu mi a venit nici cea de handicap nici ce de la stat pentru vechimea in munca.
Dar de ce trebuia sa va vina dvs?!? Daca va venea dvs. in baza unei procuri, CNPP a trimis niste adrese pt procurile expirate in anumite judete, iar daca nu s-au depus actele solicitate in termenul prevazut, pensia vine titularului, nu altor persoane.
Pentru ca dansa nu poate face plati avand parkinson. Cam asta este pb.Si stati fara grija, avem procura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua bb_yasmi bb_yasmi buna ziua revin cu o noua problema :( am sa scriu detaliat de la inceput pt a fi cat mai clar. am primit avans pt un imobil. imobilul este al soacrei mele ... (vezi toată discuția)
Batrana muribunda inselata adelutzacj adelutzacj Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat,Povestea este mai lunga dar vreau sa o detaliez ca sa fiu bine inteleasa. Sotul meu a avut o casatorie anterioara ... (vezi toată discuția)