avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate CNRR

Activitate CNRR

Bună seara,
vă supun atenției următoarea situație:
În cadrul unui proiect cu fonduri europene salariații au fost angajați pe baza unor CIM pe perioadă determinată care au fost prelungite succesiv până la împlinirea duratei de 36 luni prevăzute de art. 84 alin. 1/CM când trebuia să se finalizeze și proiectul. Problema apare acum când proiectul respectiv s-a prelungit cu o lună dar nici CM și nici REVISALUL nu mai permit prelungirea actualului CIM. Care credeți că este soluția pentru a putea continua activitatea?
Vă mulțumesc anticipat!!!
Răspuns la discuția Procedura notariala
Este la mine împreună cu cardul de sănătate pentru a-i putea ridica medicația necesara afecțiunii de care aminteam....
Nu as face mare caz de situație daca dumneaei și-ar aminti ce documente a semnat. Am înțeles ca unchiul, fratele mamei, avea o copie după buletinul de identitate rămasă de cand au deschis succesiunea după un frate al lor....
Ma interesa daca notarul cu pricina îmi poate elibera copii de pe documentele încheiate sau macar sa ma lămurească in privința acestora...

raluk0207 a scris:

De unde stiti ca nu avea buletinul?

Cum pot afla si eventual intra in posesia unor copii ale documentelor pe care mama mea, diagnosticata cu Alzheimer le-a semnat, la inițiativa/presiunile fratelui sau, in fata unui notar? Vârsta mamei este de 80 ani si la momentul prezentarii in fata notarului nici nu avea buletinul asupra sa. Am înțeles totuși de la dumneaei ca este vorba despre un loc de veci pe care l-a moștenit împreună cu fratele sau.
Va multumesc.
Cred că nu am fost suficient de explicit:
-actualul președinte și-a depus, în scris, mandatul. CEx a luat act și a convocat adunarea generală...
Întrebarea mea era când încetează efectiv mandatul președintelui? La depunerea acestuia sau odată cu alegerea noului președinte căruia, de altfel este obligat să-i predea, în termen de 5 zile de la alegerea celui din urmă, ștampila, documentele, etc. ...?
Bună seara,
M-ar interesa, în calitate de membru al CEx-ului unei asociații de proprietari care este momentul concret în care președintele demisionar(care și-a depus mandatul) al asociației nu mai este nici de drept nici de fapt președinte. Suntem în situația în care actualul președinte, și-a depus mandatul și susține că din acest moment nu mai are nicio atribuție adică poate și trebuie să predea „gestiunea” CEx-ului. Eu, dimpotrivă, consider că mandatul său încetează, de fapt și de drept, de-abia după ce Adunarea generală alege noul președinte dacă nu chiar, de-abia după ce se semnează procesul de predare-primire între cei doi. Vă cer ajutorul pentru că actuala lege este extrem de neclară (și) în această situație.
Cu mulțumiri,

T. S.