avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procedura notariala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procedura notariala

Cum pot afla si eventual intra in posesia unor copii ale documentelor pe care mama mea, diagnosticata cu Alzheimer le-a semnat, la inițiativa/presiunile fratelui sau, in fata unui notar? Vârsta mamei este de 80 ani si la momentul prezentarii in fata notarului nici nu avea buletinul asupra sa. Am înțeles totuși de la dumneaei ca este vorba despre un loc de veci pe care l-a moștenit împreună cu fratele sau.
Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 19 Mai 2019
CNRR, utilizator
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 07:38, 20 Mai 2019
De unde stiti ca nu avea buletinul?
Este la mine împreună cu cardul de sănătate pentru a-i putea ridica medicația necesara afecțiunii de care aminteam....
Nu as face mare caz de situație daca dumneaei și-ar aminti ce documente a semnat. Am înțeles ca unchiul, fratele mamei, avea o copie după buletinul de identitate rămasă de cand au deschis succesiunea după un frate al lor....
Ma interesa daca notarul cu pricina îmi poate elibera copii de pe documentele încheiate sau macar sa ma lămurească in privința acestora...

raluk0207 a scris:

De unde stiti ca nu avea buletinul?

Ultima modificare: Luni, 20 Mai 2019
CNRR, utilizator
Prin INFONOT, puteti afla contra cost.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate certificat de mostenitor Lilic68 Lilic68 Mama mea a avut un frate care a murit in anul 2005. Precizez ca parintii lor sunt decedati din anul 1996 iar fratele mamei nu avut copii. Dupa decesul ... (vezi toată discuția)
Unic mostenitor sangel sangel buna ziua va rog sa ma ajutati cu un raspuns iata despre ce este vorba in anul 1997 mama mea si fratele ai in viata la timpul acela au mostenit in urma ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu bucluc Ioana Matei Ioana Matei Buna ziua! Va prezint intamplarea tatalui meu in vederea primirii unui sfat in solutionarea acestui caz. In anul 1991 a decedat bunicul, iar in anul 2008 a ... (vezi toată discuția)