avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM pe perioadă nedeterminată
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM pe perioadă nedeterminată

Bună seara,
vă supun atenției următoarea situație:
În cadrul unui proiect cu fonduri europene salariații au fost angajați pe baza unor CIM pe perioadă determinată care au fost prelungite succesiv până la împlinirea duratei de 36 luni prevăzute de art. 84 alin. 1/CM când trebuia să se finalizeze și proiectul. Problema apare acum când proiectul respectiv s-a prelungit cu o lună dar nici CM și nici REVISALUL nu mai permit prelungirea actualului CIM. Care credeți că este soluția pentru a putea continua activitatea?
Vă mulțumesc anticipat!!!
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iulie 2019
CNRR, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:12, 10 Iulie 2019
Incheierea unui noi c.i.m. pe durata determinata de o luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot incheia 3 cim pe durata determinata cu aceeasi persoana primul de 36 luni si urmatoarele doua cate 12 luni? SimonescuC SimonescuC Prin titlul acestui subiect desi cred ca am spus totul, vreau sa ma fac mai bine inteles de dvs., si sa va prezint urmatorul scenariu: Conform prev. art. ... (vezi toată discuția)
Contract determinat Elena Micu Elena Micu Buna ziua,va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta,am un angajat incadrat pe asistent personal al persoanei cu handicap grav,are cim pe determinat din data de ... (vezi toată discuția)
Intrebari/lamuriri codul muncii-var. actualizata monik monik a seara tuturor! as avea si eu cateva nelamuriri cu privire la codul muncii-varianta actualizata (1.05.2011). 1. pana la urma contr colective la nivel ... (vezi toată discuția)