avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1532 soluții astăzi
Forum Activitate ANA MARIA MIHAI

Activitate ANA MARIA MIHAI

Răspuns la discuția perioada de proba
Contractul de munca fiind pe perioada nedeterminata ( in cazul tau nu are nici o legatura perioada de proba) poti sa beneficiezi de protectie la locul de munca. Angajatorul nu are voie sa te concedieze pe perioada de sarcina, concediu de maternitate, prenatal. Daca nu rezolvi pe cale amiabila, solicita sa-ti dea in scris motivul pentru care ai fost data afara, poate reprezenta o proba importanta in instanta.
Răspuns la discuția Salariul de incadrare
Salariul de incadrare este trecut si in contractul de munca, pe care l-ati semnat la angajare. Daca au intervenit modificari la contract , cu siguranta, exista acte aditionale. Atat contractul de munca cat si actele aditionale se fac in doua exemplare. Un exemplar ramane la angajator si unul la angajat.
Răspuns la discuția popriri salarii
Asa e, banca blocheaza conturile celor care au datorii. Angajatorul trebuie sa primeasca o adresa de poprire de la executorii bancari. In urma adresei primite, angajatorul va retine 1/3 din venitul lunar net. Va duceti la banca cu actele necesare pentru a dovedi poprirea din salariu, iar banca este obligata sa va deblocheze contul.