avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Salariul de incadrare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Salariul de incadrare

Cum se pot afla salariul de incadrare si cuantumul contributiilor platite de angajator fara a solicita o adeverinta in acest sens? Am obtinut o asemenea adeverinta de la societatea unde lucrez , dar datele nu sunt cele reale. Banuiesc de asemenea ca nu varsa la buget contributiile pe care le opreste. Ce se poate face pentru a determina intrarea in legalitate fara repercursiuni ?
Cel mai recent răspuns: ANA MARIA MIHAI , utilizator 22:20, 30 Aprilie 2012
Nu elibereaza societatea fluturas listat sau pe mail la plata salariului?
Acolo sunt trecute:salariul de incadrare,salariul realizat, nr. ore lucrate, zile CO/CM, toate contributiile retinute, deducerea personala si impozitul retinut precum si netul lunar, cu sau fara avans
Nu elibereaza niciun fluturas!La primirea salariului se semneaza un stat de plata unde sunt trecute numele,prenumele si suma. REVISAL-ul nu poate fi accesat in vreun anume fel dand CNP-ul de exemplu, sau numele ?
Salariul de incadrare este trecut si in contractul de munca, pe care l-ati semnat la angajare. Daca au intervenit modificari la contract , cu siguranta, exista acte aditionale. Atat contractul de munca cat si actele aditionale se fac in doua exemplare. Un exemplar ramane la angajator si unul la angajat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa nu platesc spitalizarea? dani14 dani14 Buna ziua,va rog mult sa ma ajutati intr-o problema,Luni trebuie sa ma internez in spital momentan nu mai am nici un venit am lucrat pana la data de 1 ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru medicul de familie Vioreld Vioreld buna dimineata. in cazul in care am un salariat in somaj tehnic cf oug 28/2009, pe adeverinta eliberata pentru medicul de familie se trece acest lucru? dar ... (vezi toată discuția)
Adeverinta coasigurat kamytza01 kamytza01 buna ziua! va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu o informatie, daca se poate... eu sunt angajata din octombrie 2014 iar pe 15 iunie 2015 am dus la firma ... (vezi toată discuția)