avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate Laleli123

Activitate Laleli123

Bună seara.Locuiedc într-un imobil mixt.Apartamentul pe care îl dețin este cu chirie la stat, restul imobilului fiind deținut de doi proprietari.Terenul liber de construcție este în proprietatea statului , reprezintă curte și gradina și se folosește în devălmășie de către toți locatarii.Unul dintre proprietarii a îngrădit o parte din curte cu plasă de 2mpe care a și incuiat-o.Mentionez că am in contractul de închiriere o suprafață de 56m pătrați curte și grădină aferente apartamentului,pt care respectivul spune că nu este valid contractul deoarece trebuie să am contract de la el.Pe lângă faptul că nu îmi permite folosirea curții,a astupat aerisirile casei cu ciment,a schimbat culoarea gardului (mânjit)cu var , a făcut scurgere de apă pluviala la canalele de scurgere a apei menajere,ceea ce duce la înfundarea cu nisip și ciment care este în permanență prin curte.A mânjit scară interioară cu var fără acordul celorlalți colocatari
Imobilul fiind în zonă protejată poate să facă cele menționate mai sus fără aprobare? Vă rog dacă puteți să mă ajutați cu un sfat.Multumesc anticipat!
Bună seara.Locuiesc într-un imobil mixt format din două apartamente proprietate și apartamentul în care locuiesc proprietatea statului.Terenul liber de constructie este în proprietatea statului și se folosește în devălmășie de către toți locatarii imobilului.Unul din proprietari ne interzice folosirea curții pe motiv că este a lui.Ne amenință,, că mai este puțin și o să vedem noi ce o să pățim".Ne înregistrează toate mișcările în curte cu o camera de supraveghere, chestionează vizitatorii in ce calitate vin la noi,le încuie poarta in față să nu poată intra la noi și multe altele sicane. Deranjați de comportamentul lui mai sunt și alți vecini.Va rog sa îmi spuneți cum putem face plângere colectivă la poliție fiind 6 familii care nu mai suportam șicanele acestor oameni. Menționez că au fost nenumărate reclamații la poliție ,nu s-au luat măsuri,iar ceea ce simțim este hartuire psihologica și amenințări.Am și o fata minoră pe care o urmărește. Vă rog încercați să mă ajutați macar cu un sfat.Respectivul se pare că ar avea probleme psihologice,de comportament , concluzie la care au ajuns și polițiști care au discutat cu el.Va mulțumesc anticipat.